Zdravicko, pred 6 tyzdnami som si zlomila nohu, je to jednoducha sikma zlomenina na ihlici s minimalnou dislokaciou (presnejsie to neviem opisat, kartu som nechala u obvodnej). Mam 20 rokov, kost po 6 tyzdnoch v sadre stale nie je zrastena. Sam lekar da cudoval,ze som velmi mlada na to, aby to stale nebolo zrastene. Pritom sa zdravo stravujem, beriem wobenzym, prijimam zvysene davky vapnika v kombinacii s ostatnymi podstatnymi vitaminmi. Stalo sa Vam uz nieco podobne? Pekny den prajeeeem
Zlomena noha
acni uzivat wobeznym, pomoze sa rychlejsie uzdravit :)mam vyskusane
Aj ja som k tomu dospela, chystam sa teda na krvne testy, ci mi nevchybaju nejake mineraly alebo tak. No, to veru nie, uz ma to nebavi, barle by som najradsej vyhodila von oknom
Musí to byť niečo, čo je mimo pravidiel, hoci ťa to asi nepoteší, že si v tomto prípade akurát výnimkou, že?
Beriem aj D aj C.. vitaminy prijimam aj zo stravy. Cele leto som behala po vonku, mesiac na dovolenke - cely cas na slnku. Za cely cas som nemala ani kvapku alkoholu, obmedzujem fajcenie na minimum, vacsinu dna prelezim aby som nohu nezatazovala. Tak uz fakt neviem, kde nastala chyba
A berieš aj D-čko? Možno si chodila v lete málo vonku, tak si si toho vitamínu až toľko do seba nenaťahala, či? Mala by si aj menej fajčiť, piť menej kávy, menej piť alkoholu, nesexovať, inak povedané dať si na ďalší mesiac pasívnu pauzu od života.