Ahojte....
Tak hľadám dobrého osobného trenéra v meste Poprad. Neviete o niekom kto by mi vedel pomôcť dostať sa do formy? Prečo chcem trenera? Pretože niesom zo sebou spokojna. Cvičenje mam rada, ale akosi som stratila chut posledny mesiac :( predtým som cvičila stale, jedla som zdravo. Ale treraz je tomu pravy opak. Preto prosim o malu radu, čo s tym,. Ako sa motivovat. A ak viete o dobrom trenerovi prosim dajte mi vediet. Vdaka.
dobrý osobný tréber v meste Poprad
Chuť a motiváciu ti nedá ani ten naj tréner.To je na tebe.Tak ako cvičenie.Ak si cvičila a výsledky boli malé(žiadne)niečo bolo nesprávne.Zbytočne dostaneš dobrého trenera za ktorym budes ďaleko dochádzať.Najdi v tvojom bydlisku blízko fitko a uvidíš.Neviem kolko stojí trener v Poprade ale u nás jedna treningová jednotka od 10€ hore.Do mesiaca musíš ísť aspoň 12-15.krát Čiže radovo z posilkou 150_200 €mesačne.Plus jedálniček na mieru cca na 3.mesiace od 50€.a viac To sa nebavíme o nejakom špiočkovom Maroš Molnár ale o chlapcoch čo majú trener kurz prvej kategorie.Myslím že pri týchto cenách sa už motivácia nájde...ak sa na to dáš.Ceny som nashvál držal v najnižšom merítku inak som zBA.