Ahojte. Studujem odbor na VS kde sme celkom malo v rocniku. Ani nie 40 ludi. Problem je ,ze som starsia od svojich spoluziakov a jednoducho si s nimi nemam co povedat. Nechcem s nimi travit cas. Ich myslienkove pochody ma irituju. Vzdy som si mala co povedat s ludmi lahko som nadviazala nove vztahy ale s nimi to nejde. Velmi ma to trapi ,ze nemam s kym ist na obed na kavu a pod. Na predchadzajucej skole sme boli super partia boli sme ako rodina...medzi cviceniami sme vzdy zahnali cas..mala som byvalych spoluziakov velmi rada a chybaju mi. Vzdy som sa na nich a do skoly tesila aj ked bolo studium narocne. Najhorsie je ze ak by som sa aj zatala a travila cas s novymi spoluziakmi no ja sa v ich pritomnosti necitim dobre slobodne. Tazko sa mi dycha a citim ze nikdy medzi nimi nemozem povedat len tak nieco od srdca ale musim si davat pozor co poviem. Co by ste mi poradili?
Nemam chut s nimi travit cas.
Nemusíš skláňať hlavičku a možno si inteligentnejšia než všetci tvoji spolužiaci, len aj inteligencia je rôzna.
Tú sociálnu nemám ani ja :D Tiež ma iritujú isté typy ľudí a pokiaľ si natrafila práve na tie, tak máš problém.
Pozri si napríklad toto video www.youtube.com
Ja osobne nemám problém sa porozprávať rovnako dobre s deťmi, tak s ľuďmi v dôchodkovom veku, len mi musia jednoducho sadnúť. Podľa mňa sa to nezmení nech budeš vymýšľať čokoľvek.
„Viac múch sa chytí na med ako na vínny ocot.“
Ja som za ten vínny ocot, pretože veľa múch na sebe nepotrebujem. Zbytočne ma oserú a nič z toho nemám. Radšej pár ľudí, s ktorými si mám čo povedať a cítim sa v ich spoločnosti dobre, ako sa prispôsobovať davu, kde sa nikdy dobre cítiť nebudem.
Viem asi ako sa cítiš.Témi také,že kby si mala o 10 r menej stále je to buď trápne alebo už si niekde inde a názor taký že by ťa nechápali asi. Niekedy mám podobný pocit v práci ,ale naučil som sa s tým pracovať.Byť sám je ťažké ale byť sám medzi ľudmi je strašné.Určite maju nejaké koníčky alebo záľuby naštuduj si nieco zaujímavé o téme a potom to môžeš rozbaliť .Nestráň sa sppločných aktivít lebo tam sa veľa udeje a potom dlho na to ešte spomýnajú a nadväzujú bola by si mimo.100% máš asi iný pohlad alebo viacej odžité poprípade skúsenosti a to si popri jednostranne zameranými ľudmi stratená.Poznám to občas musíš trosku skloniť hlavičku aby si dočiahla na tých tam nižsie.Sorry ale ludia sú hlúpy ale myslia si opak.