Keď vidíte osobu, ktorú milujete, s inou

Príspevok v téme: Keď vidíte osobu, ktorú milujete, s inou
Ejdjsksnd

Keď vzťah skončí, ale bie z vašej strany a vy stále milujete a chcete ho naspäť a napraviť všetky chyby, no už nevládze a po jeho boku sa objaví nové dievča. Kedysi ste to boli vy, čo ho objimala bozkávala ho snažila sa aby bol šťastný a teraz to robí niekto iný. Ako sa cez to dostávate?

Už je to niekoľko mesiacov a ja stále milujem a vždy keď ich vidím, tisnú sa mi slzy do očí. Môžem byť s kýmkoľvek, a pritom mysím na neho či chcem či nie. Na tie oči sa nedá zabudnúť a už ich nikdy z blízka neuvidím.

stastnablcha

na toto pomoze naozaj len cas... a ked je moznost aspon trochu treba sa realne vyhybat moznym stretom. neviem kolko mas rokov, ale toto si asi prezil kazdy clovek .. a nik nenajde recept na to ako to prezit.. treba to len proste nejak prezit...

Alfonzitka

Presne to iste som prezivala aj ja. Uz je to chvalabohu za mnou. Pomohla mi veta od C.Junga:"Neplac za tym, kto odchadza, lebo branis tomu, kto prichadza." Popraj mu vsetko dobre a zi si svoj zivot. Skus si precitat knihu Ked partner odchadza. Najdes tam cenne rady a myslienky. Poloz si otazku ci milujes jeho alebo len predstavu,ktoru si si o nom vytvorila. Co boli to raz preboli. Ver mi

bagramian

Ak to nebolo z tvojej vole a opustil ta on a teraz ma za teba nejaku inu, je nacase sa s tym zmierit a neopustat sa. Zivot byva kruty, ale s tym sa nic neda robit. Je to tazke, ale ak takto drsne dal najavo, ze o teba uz nema zaujem, ber to ako fakt a skus sa posunut dalej. Maj svoju hrdost a nezufaj, aj ty este mozes byt stastna. Rozchodom sa zivot nekonci.