Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem zastavit vypadavanie vlasov

Príspevok v téme: Neviem zastavit vypadavanie vlasov
mojevlasy

Prosim naozaj velmi o rady. Pisala som sem uz pred rokom a odvtedy sa to nezlepsilo. Bola som u vsetkych moznych lekarov a nemam ziaden vnutorny problem, ani so stitnou zlazou, ani netrpim anemiou, proste (nastastie) nic. Ale uz vyse roka mi strasne strasne padaju vlasy, niektore dni mi aj po umyvani doslova lezu v hrsti z hlavy. Je to hrozny pohlad. Vypadala mi ich minimalne polovica a z mojich hustych pevnych vlasov ostala preriedena, krehka slama. Bojim sa, ze mi tam uz neostane nic. Vlasy som si farbila na blond ale uz vyse 10 mesiacov som ich nefarbila. V rodine nema nikto takyto problem. A to mam len 19 rokov... Uz som totalne zufala.. Najhorsie bolo ked mi zasiel frajer prstami do vlasov a ostali mu vypadnute vlasy v dlani. Okrem toho kazdy den vysavam byt, lebo su vsade. Skusala som rozne tonika, sampony, uzivala som 3 mesiace Revalid ktory mi tu niekto poradil a vysledok vobec ziadny. Prosim Vas pekne o nejaku dalsiu radu.. Lekari ma maju za blazna, kedze som zdrava, ale ja sa idem zblaznit z toho ako mi padaju.

mojevlasy

A to mozem uzivat 6 tabliet denne? Nechcem sa tym predavkovat.. Ja som drobna,mam 163cm,48 kg a v lekarni mi povedali ze max 3 tablety denne. Ja sa stravujem zdravo, jem vela masa, zeleniny,ovocia, ovocnych stav.. A podla krvnych testov mi nic nechyba.. Ja tomu vazne nerozumiem :( Vobec si vlasy nefenujem,nezehlim,.... Myslela som ze to prejde, ale trva to uz rok! Ten Forcapil som uzivala este ked to zacalo a uzivala som ho 3-4 mesiace a vlasy ani o trosku nepadali menej... Pritom sa tam pise ze po 3 mesiacoch su vidiet vysledky..

WHISPER

asi si skusim teraz ten Forcapil objednat, ten som este nemala,
kukla som na pilulke je v akcii akurat, odtial objednavam aj ja...
Forcapil stojí36,93 € teraz je v akcii 21,30 € 180tbl..
a doprava zadarmo
no som velmi zvedava na to :-D idem objednať

WHISPER

vieš ono nestačí iba 3 mesiace , brala si expresnukuru ? 2-2-2 tbl?

mne po autonehode zo stresu vypadali vlasy vid foto... kadernicka ma musela ostrihat po plecia... dnes uz mam skoro po zadok opäť...... padali mi 3 roky, to moja milá nestači iba 3 mesiace brat a čakať zázrak,... treba skúšať, striedať ,..
ja kazde 3mes. niečo ine beriem Revital, DonnaHair, Revalid,
+Zinok beriem

treba aj stravu upraviť-
jesť banány, orechy,
semiačka slnecnicove, tekvicove - po večeroch jesť pri tv ako zdrave mlsanie miesto chipsov...
vela zeleniny, vajíčka,..

ja použivam po kazdom umyti do mokrej pokozky zihlavovu vlasovu vodu od Alpy....
do nedávna mi ešte padali,.. ale rastu mi aj nove...
ale uz su OK...

Emma37

Ja osobne používam Forcipal. Taktiež som skúšala mnoho vitamínov no tento fungoval najlepšie. Po dlhšej dobe som videla veľký rozdiel -vlasy mi už tak nevypadávali a spevnili sa. Objednávala som ho cez Pilulka.sk spolu s ďalšími produktmi+som využila zľavu z kuponyzdarma.sk ktorú tiež vrelo odporúčam:)