Chodila som a chalanom vzdialenost 2 hodky vlakom. Bol moj prvy. Spraval sa ku mne zozaciatku dobre cez net ale potom to zacalo. Nadavky ospravedlnovanie obvinovanie a tak dalej. V realite to bol ale jeden skvely pozorny chalan a preto som ho nedokazala opustit. On ma vsak opustil najskor kvoli tomu ze nebol po mesiaci sex. To som mu napisala asi 100riadkovu správu nech ma neopusta a tak. Pov3dal teda ze dobre. Potom bolo chvilu dobre ale zas ma opustil pre iny dovod a stale mi nieco vycital. Ale v realite bol neskutocne dobrý nikdy mi s nikym tak dobre nebolo a tak som revávala kazdy deb a pisala mu milion sprav nech ma neopusta prosila ho na kolenach prosila ho nech sem príde lebo ja som bola vzdy tá co chodila za nim. Povedal ze nepride ale v vonku mi slubil ze ano prto som mu pisala nech pride. Az ma odbil spravou ze "do pice ja nepridem". Neskutocne sa nenavidim za to co som zo seba spravila. Kym on si pisal na pokeci s druhymi ja som revala stratila avoju hrdost ponizila sa rezala si zapestie... nenavidim sa nedokazem uz verit ziadnym chalanom. Najviac ma mrzi ze ho milujem lebo vonku je uzasny a na nete obycajny debil
Nedokazem si odpustit s kym som chodila a stratila vsetku svoju hrdost
Dala si mu do ruky moc a on si s tebou mohol robit co chce. Podhadzovala si sa mu. To nie je laska. Ty si musis uvedomit ze toto urcite nie je nic pre teba. Nikto ti vtom nepomoze. Chapem ta, ze si chcela urobit vsetko preto aby si bola s nim. To chces byt jeho rohozka?? Mne keby povedal ze chod do pi.. uff..v zivote by ma uz nevidel. Nema uctu k zenam. Stoji ten clovek zato aby si sa trapila??
kolko mas rokov prosim ta? lebo toto je nieco kvoli comu by si nemala plakat, chlap co sa takto sprava tak nieje hoden toho aby si sa trapila.. ja viem ze su to len kecy, ale casom sa to stane pravda..
No a kvoli comu si stratila tu svoju hrdost? Ze si on pisal s inymi, alebo preco?
Ahoj, ber to ako zivotnu lekciu pre teba, budes aspon vediet coho sa vyvarovat v buducnosti...kvoli takymto chrapunom si uz nikdy neublizuj, odstupom casu to vsetko preboli a ak mas sklony k sebaposkodzovaniu vyhladaj prosim odbornika...hlavu hore, drzim palce
Mesacny princ: Inak,je to pravda,ze ked uz je tam zla skusenost,tak moze prist neviem aky dobry chlap,niekomu v podvedomi zostane zafixovane:never mu,ale isto su aj take,ktore sa na to vykaslu a si povedia,ze oni sa kvoli nejakemu jednemu nebudu obmedzovat.
Tak nech uz si akakolvek zamilovana,ale ublizovat si fyzicky to je ina kava,to si radsej nalej vino alebo pis do dennika,trhaj ho alebo neviem co.mna by velmi zaujimalo preco sa niekto nevyzuri na inom predmete ako na castiach svojho tela.potom citi ulavu?inak si to neviem vysvetlit.
nie si normálna, chod ku psychologovi, možno ti pomoze..
už ked čítam ze niekto napíše že sa reže mám averiziu!
koli nejakemu debilovi!?
a čo si bola slepá? kolko más rokov? nebol ochotny za tebou prísť lebo si pre neho iba handra, rohoz o ktoru sa ošuchá a ide dalej, a ty ides napriek tomu tvrdiť aky je super uzasny? normalna si? pochybujem! zasluzila by si si aby ti niekto riadnu jebol po papuli aby si sa zobudila z toho sna...!!
nemáš žiadnu sebeuctu? hrdosť? nič?!
na chlapov sa vyser, venuj sa radsej sebe, skole predpokladam ze si este soplave decko... zmaturovat, najst si prácu, zabezpečiť byvanie - to nech su tvoje priority... a nie to ze budes chodiť sa vnucovať nejakemu pimitivovy..
Bol tu niekto ako ja ci len ja som taka hlupa a naivna?