Polročné zahlienenie

Príspevok v téme: Polročné zahlienenie
makaciksmrkacik

Zdravím . Mám zdravotný problém a to už viac ako pol roka . Som zahlienený,málokedy mám čisto priechodný nos aby sa mi volne dýchalo . So zahlinením súvisí samozrejme aj pokašliavanie (hlavne ráno ). Tento problém začal asi pred troma rokmi kedy mi vybrali krčné mandle a odvody som náchylný na priedušky a celkové zahlienie. Som objednaný ku alergologovy aby som zisitil či mi nepribudla alergia na niečo nové .Teraz mám na peľ a trochu na prach ale lieky neužívam . Začal som užívať za studena lisované oleje : rybý olej s jodom a rascový olej a aj morské riasy chlorela . A pijem denne viac citronovej vody . Myslím že sa cítim trošku lepšie ale stále to neni ono .kedže som ich začal užívať asi dva týždne dozadu tak nečakám od toho zázrak. Premývam si aj dutiny so slanou vodou .Chcem sa opýtať že či má niekto podobnú skúsenosť a druhá vec že či užívaním tých olejov si nemôžem upachať cievy teda či to nemôže byť škodlivé pri dlhodobom užívaní . Vďaka za rady .

makaciksmrkacik

WHISPER- tak pracujem ako elektrikár . takže áno vyskytne sa aj prašné prostredie. Ale to môže byť dôvod prečo stále kašlem a som zapchatý aj ked napríklad na sekacie práce idem raz za mesiac ? A tie oleje užívam len z hladiska prevencie a na zvýšenie imunity.
užívam tento
www.naturlekaren.sk

a tento
biocentral.sk

WHISPER

čo za oleje to užívaš a z akého dovodu?
musi byť dovod prečo to zahlienovanie? zacal si pracovať v prasnom prostredí? alebo v chemickom ? -ak áno tam bude problem...
doma maš čisto? nebyvaš v starom plesnivom dome mokrom?