Potrebujem poradit....s priatelom sme v poslednej dobe mali tazke obdobie.mal vela prace malo casu na mna preco som sa s nim hadala a vyvrcholilo to az k rozchodu z jeho strany.ked som sa zbalila a odchadzala so slovami dufam ze teraz budes stastny a mozes si robit co chces mi on odpovedal s placom nato ako ma milujes si velmi rychlo zutekala .o dva dni nato mi zavolal ze ho to vsetko stve ze teraz potrebuje byt sam upratat si v hlave.aj ja ze mam porozmyslat a potom sa o tom porozpravame...neviem co mam cakat.snazim sa s nim komunikovat ale k nicomu mi nedava jasnu odpoved
Kriza pripadne ukoncenie vztahu
k tomu sme sa slovaci dopracovali...sme si vystrngali na namesti dobu hypotek,poziciek, robot od rana do vecera a na 3 smeny kedy uz ani svoje deti nevidime rast....ale hlavne ze mozeme chodit do zahranicia utieraz prdele za 900 v hrubom...ach jaj ,
A mal problem aj s pitim a jeho kamosi sa medzi nas staviali a vzdy som stala pri nom.vzdy som mu vravela ze z pracou mu chcem pomoct .ze chcem aby sme spolu aj pracovali aj oddychovali aj sa sli zabavit .vzdy vravel len ze chape ale nic pre to neurobil
Ale zas vidiet ho len vecer obsluzit s vecerou upratat za nim a nic z neho nemat lebo lahne chce spat alebo pozerat telku je tiez kusok od veci
Mohla si byt rada, ze mas po svojom boku pracoviteho chlapa. Keby ta zanedbaval kvoli kamosom pitiu automatom, kvoli inym zenam konickom ai, ale preto, ze mal vela prace?? Nie si psych.osobnostne zrela este na vazny vztah