Kriza pripadne ukoncenie vztahu

Príspevok v téme: Kriza pripadne ukoncenie vztahu
Neznama2009

Potrebujem poradit....s priatelom sme v poslednej dobe mali tazke obdobie.mal vela prace malo casu na mna preco som sa s nim hadala a vyvrcholilo to az k rozchodu z jeho strany.ked som sa zbalila a odchadzala so slovami dufam ze teraz budes stastny a mozes si robit co chces mi on odpovedal s placom nato ako ma milujes si velmi rychlo zutekala .o dva dni nato mi zavolal ze ho to vsetko stve ze teraz potrebuje byt sam upratat si v hlave.aj ja ze mam porozmyslat a potom sa o tom porozpravame...neviem co mam cakat.snazim sa s nim komunikovat ale k nicomu mi nedava jasnu odpoved

Danielax

Nechaj ho nech si uprata v hlave. A nepis mu hovadiny ak ho xces..lebo sa mu potom uplne sprotivis. Netlac na pilu.

stastnablcha

daj mu cas.. a vyuzi ten cas na to aby si pochopila co ti najviac vadilo na tom ze nebol doma.. bola si osamela? potrebovala si pomoct? alebo ta len stvalo ze je niekde inde a nemas ho pod kontrolou? skus si naozaj tieto veci vyjasnit a potom chod na rozhovor ty.. a debatuj.. hodne

pavel y

Ale ono je to dnes bežné. Chlep drie ako ťažný kôň a ženská mu ešte bude p.čovať, že si nenájde čas na jej obšťastnenie. Takú len kopnúť do riti a nech si živí sama.

Seleste

Pavel Y
ona aspon zostarne s mackou, psom ci ako si napisal inou havedou,
co je stokrat lepsie, zatial co ty moj zlaty pri takomto pristupe k zenam zostarnes jedine tak s flaskou alkoholu v ruke... a cirhozou pecene...

Alessandra99

Dobre ti povedal, ze mas porozmyslat .

Tak on maka v praci a miesto toho zeby nasiel pokoj a relax u priatelky, cize teba,, sa s Nim Len hadas. Nakoniec to zaklincujes vetou : dufam ze si stastny . Ach, ach.

Mala by si sa mu riadne OSPRAVEDLNIT za svoje sebecke spravanie.