Som lezba? alebo najčudnejšie obdobie života

Príspevok v téme: Som lezba? alebo najčudnejšie obdobie života
Mailou

Ahojte. Pokusim sa vam v skratke opisat moj pribeh a moju zmatenost. Takze od 16 som mala frajera s ktorym som sa po dvoch rokoch rozisla (lubil party drogy klamal a tak), aj ked to bol debil tak proste nieco v mojom zivote zanechal a ja dom sa dlho nevedela zmierit s tym ze uz nie sme spolu. Po pol roku od nasho rozchodu som to vzdala a prisla ho prosit aby sme sa k sebe vratili. Neskoro uz mal inu. Lindu... A tu som ju spoznala. Zo zaciatku sme si ine slova ako ku... a pi.. na seba nenasli. Pritom mne bolo stale luto ze je s nim ona a nie ja. Odisla som na mesiac do zahranicia, na brigadu. Po tom ako som sa vratila ma kontaktovala Linda s tym ze sa chce so mnou porozpravat. Rozpravali sme sa fakt asi 5 hodin v kuse, nasli sme si spolocnu temu, jeho. Stretavali sme sa stale castejsie, vlastne to bolo kvoli tomu ze sme jedna chapali druhu tak ako nikto. Zvlastne. A potom to prislo, Linda sa zrazu objavila na jednol byte kde sme oslavovali, popijali a tak. V naladicke sme si spolu isli zapalit no a tam sme sa spontane zacali bozkavat. Bolo to zo zaciatku cudne, ale potom sa mi to zapacilo... Linda tvrdi ze to nikdy pred tym s babou nezazila a ze to co sa stalo bolo spontane... Tak viete si predstavit ako teraz vyzeraju nase stretnutia, potom co sme zistili ze sa nam to obom paci. Lenze co teraz? Ine baby ma nepritahuju skor mi to pride nechutne s inou babou a na druhej strane sa mi stale pacia chalani. nechcem sa o tom bavit s rodinou ani doktorkou...