Chci podstoupit IQ testy

Príspevok v téme: Chci podstoupit IQ testy
MobyDick

Mám na mysli ty seriózní, protože na internetu jich je celá řada, jedná se však spíše jen o zábavu. IQ testy bych chtěl podstoupit zásadně u psychologa, protože jsou nejvíce komplexní. Nemám s nimi až na jednu výjimku (ta výjimka byla někdy kolem 17 let, když jsem si je udělal podle jisté seriózní publikace, takže jakousi hodnotu už znám a někdy se i shodovala s výsledky testů z internetu) žádnou zkušenost. Otázka je, kolik takové testování stojí a kolik zabere času (samozřejmě vím, že každý psycholog má své stránky a ceníky), zajímá mě to obecně, hlavně od těch, co s tím mají zkušenost. Opravdu by mě zajímalo, jestli se hodnota IQ kterou mi naměří bude shodovat s výsledkem, kterého jsem dosáhl tenkrát.

pavel y

Veru, aj Kycera má s tým skúsenosť. Veľmi negatívnu skúsenosť. Tieto testy robila ešte v ako malé dievča pred nástupom na základnú školu. Keď test dokončila, psychologička ostala zhrozená. Tá rodičom odporúčala dievča umiestniť v špeciálnej škole. Hoci sa tak vďaka slušne zabezpečeným rodičom nestalo, odlišnosť osoby skrývajúcej sa pod prezývkou Kycera bola neprehliadnuteľná, a tak jej ľudia naokolo znepríjemňovali každodenný život. V snahe nájsť človeka, ktorý bude mať záujem s ňou nadviazať kontakt, zavítala na toto fórum...

MobyDick

Kycera: jasně, stejně si moc skvělý výsledek neslibuji, ale to je jedno, mě to neovlivní, teď mám zcela jiné priority. Spíše mě to jen zajímá a nakonec se s tím mohu v životě ještě setkat, tak proč si to už nezkusit.

MobyDick

WHISPER: zase tak s tím nespěchám, ale plánuji to ještě tento rok-asi tak za měsíc. Vím že někdy je ta cena dost vysoká.

WHISPER

je to jednoduhe, vygoogli si telefonne čislo na miestneho psychologa, zajtra zatelefonuj a opýtaj sa na cenu IQ testov
je to zhruba od 60€