Chci podstoupit IQ testy

Príspevok v téme: Chci podstoupit IQ testy
MobyDick

Mám na mysli ty seriózní, protože na internetu jich je celá řada, jedná se však spíše jen o zábavu. IQ testy bych chtěl podstoupit zásadně u psychologa, protože jsou nejvíce komplexní. Nemám s nimi až na jednu výjimku (ta výjimka byla někdy kolem 17 let, když jsem si je udělal podle jisté seriózní publikace, takže jakousi hodnotu už znám a někdy se i shodovala s výsledky testů z internetu) žádnou zkušenost. Otázka je, kolik takové testování stojí a kolik zabere času (samozřejmě vím, že každý psycholog má své stránky a ceníky), zajímá mě to obecně, hlavně od těch, co s tím mají zkušenost. Opravdu by mě zajímalo, jestli se hodnota IQ kterou mi naměří bude shodovat s výsledkem, kterého jsem dosáhl tenkrát.

MobyDick

WHISPER: já v tomto naštěstí nejsem vázán časem, jen si to plánuji někdy v tomto roce a samozřejmě myslím na to, že to nějakou dobu může trvat, teď mě čekají ještě něco mnohem důležitějšího, ale to IQ mě fakt zajímá, chci si něco ověřit, i když to bude něco stát. Takže ty znáš svoji hodnotu, já jen z jedné publikace a potom jsem si už jen hrál na internetu a tam to vycházelo opravdu dost rozdílně, ovšem tam kde ty hodnoty byly trochu moc, tak vím, že ty testy byly prostě trapné, protože já vysoké IQ nemám!

Mesačný princ

Nie, srandu si nerobím. napísal som to len preto, pretože si dal takú tému a je to k téme. Robil som ich od základnej školy v rozmedzí asi 5 rokov a vždy mi vyšlo podobné číslo. A nie u toho istého psychológa. Tak niečo na tom bude

MobyDick

Mesačný princ: nezlob se na mě, ale s takovou hodnotou by si ani neuměl psát! Pokud ti někdy něco takového vyšlo, potom musí být problém někde jinde. Pochopím že normálně uvažující člověk může klidně mít v nějakém testu IQ kolem 90, ono nad 90 už se bez nějakých větších problémů dá zvládnout i maturita. Já nevím, proč tady stále vypisuješ že máš IQ 60, nebo ještě nižší? Samozřejmě, jsou geniální autisté s nízkým IQ, ale to je vzácnost. Doufám, že si netropíš žerty.

MobyDick

Kycera: mýlíš se, já už jsem něco v 17 letech dělal a nebylo to vysoké skóre, rozhodně nemám vysoké IQ, ačkoliv ti to tak může připadat.

Kycera

@ : D
Macík, nesmieš svoje "profesionálne a vysokointeligentné" vlastnosti prisudzovať iným. Ja nie som na Tvojej mentálnej úrovni, takže na diskusiu si hľadaj "seberovných". Adieu.

@ Moby Dick,
musím Ti oponovať, myslím si totiž, že skvelý bude. Iste lepší ako môj, od "profesionálneho psychológa" Paviela. : D Ale tak, malo to aj svoju výhodu, bolo to rýchle a grátis. : D

WHISPER

ty s tým moc nespecháš?

a vieš o tom moj zlatý, že ťa tam nezoberú zo dna na den,..? treba sa aj objednať a kedže to plánuješ asi o mesiac, tá čakačka môže byť mesiac, ja som koli psychotestom čo potrebujem koli práci čakala napr. "iba" 2 týždne, mna to stálo 80€

tak ked si zajtra informačne zavoláš ohladne ceny, opýtaš sa informačne aj ohladne volnych terminov, - ktory si musis dohodnuť...

to nefunguje tak že tam jednoducho len tak prídeš a hned ta zoberu ako ku obvodnemu ked sa rano zobudiš s chripkou...

Kycera

Pavielko, Pavielko,
ide to s Tebou dole vodou! : D Tak vidíš, máš mi čo závidieť - bohatých rodičov, špeciálnu školu, kt. som a propos vyštudovala len s protekciou a bez vzdelania som to dotiahla až tam, kde som teraz, macík. ; )
Tie lieky, čo užívaš Ti evidentne nerobia dobre, tak si ich daj vymeniť. Trpíš sebaklamom.

" Zbabělci jsou nepochybně nebezpečný živel, ale co teprve odvážní blbci?!?!?!"
Jan Werich