Mám na mysli ty seriózní, protože na internetu jich je celá řada, jedná se však spíše jen o zábavu. IQ testy bych chtěl podstoupit zásadně u psychologa, protože jsou nejvíce komplexní. Nemám s nimi až na jednu výjimku (ta výjimka byla někdy kolem 17 let, když jsem si je udělal podle jisté seriózní publikace, takže jakousi hodnotu už znám a někdy se i shodovala s výsledky testů z internetu) žádnou zkušenost. Otázka je, kolik takové testování stojí a kolik zabere času (samozřejmě vím, že každý psycholog má své stránky a ceníky), zajímá mě to obecně, hlavně od těch, co s tím mají zkušenost. Opravdu by mě zajímalo, jestli se hodnota IQ kterou mi naměří bude shodovat s výsledkem, kterého jsem dosáhl tenkrát.
Chci podstoupit IQ testy
WHISPER: já v tomto naštěstí nejsem vázán časem, jen si to plánuji někdy v tomto roce a samozřejmě myslím na to, že to nějakou dobu může trvat, teď mě čekají ještě něco mnohem důležitějšího, ale to IQ mě fakt zajímá, chci si něco ověřit, i když to bude něco stát. Takže ty znáš svoji hodnotu, já jen z jedné publikace a potom jsem si už jen hrál na internetu a tam to vycházelo opravdu dost rozdílně, ovšem tam kde ty hodnoty byly trochu moc, tak vím, že ty testy byly prostě trapné, protože já vysoké IQ nemám!
Mesačný princ: nezlob se na mě, ale s takovou hodnotou by si ani neuměl psát! Pokud ti někdy něco takového vyšlo, potom musí být problém někde jinde. Pochopím že normálně uvažující člověk může klidně mít v nějakém testu IQ kolem 90, ono nad 90 už se bez nějakých větších problémů dá zvládnout i maturita. Já nevím, proč tady stále vypisuješ že máš IQ 60, nebo ještě nižší? Samozřejmě, jsou geniální autisté s nízkým IQ, ale to je vzácnost. Doufám, že si netropíš žerty.
Kycera: mýlíš se, já už jsem něco v 17 letech dělal a nebylo to vysoké skóre, rozhodně nemám vysoké IQ, ačkoliv ti to tak může připadat.
@ : D
Macík, nesmieš svoje "profesionálne a vysokointeligentné" vlastnosti prisudzovať iným. Ja nie som na Tvojej mentálnej úrovni, takže na diskusiu si hľadaj "seberovných". Adieu.
@ Moby Dick,
musím Ti oponovať, myslím si totiž, že skvelý bude. Iste lepší ako môj, od "profesionálneho psychológa" Paviela. : D Ale tak, malo to aj svoju výhodu, bolo to rýchle a grátis. : D
ty s tým moc nespecháš?
a vieš o tom moj zlatý, že ťa tam nezoberú zo dna na den,..? treba sa aj objednať a kedže to plánuješ asi o mesiac, tá čakačka môže byť mesiac, ja som koli psychotestom čo potrebujem koli práci čakala napr. "iba" 2 týždne, mna to stálo 80€
tak ked si zajtra informačne zavoláš ohladne ceny, opýtaš sa informačne aj ohladne volnych terminov, - ktory si musis dohodnuť...
to nefunguje tak že tam jednoducho len tak prídeš a hned ta zoberu ako ku obvodnemu ked sa rano zobudiš s chripkou...
Typické. V dôsledku inteligenčnej indispozície je nutné pomôcť si citátmi...(akože argument).
Pavielko, Pavielko,
ide to s Tebou dole vodou! : D Tak vidíš, máš mi čo závidieť - bohatých rodičov, špeciálnu školu, kt. som a propos vyštudovala len s protekciou a bez vzdelania som to dotiahla až tam, kde som teraz, macík. ; )
Tie lieky, čo užívaš Ti evidentne nerobia dobre, tak si ich daj vymeniť. Trpíš sebaklamom.
" Zbabělci jsou nepochybně nebezpečný živel, ale co teprve odvážní blbci?!?!?!"
Jan Werich