Neustale kazdodenne navstevy

Príspevok v téme: Neustale kazdodenne navstevy
majcovajco

Caute,

chcem sa Vas opytat na jeden problem, pri ktorom neviem, ci som nenormalny ja, alebo moja zena, ktorej to pride normalne (ona nepracuje, je na rodicovskej dovolenke).

Potrebujem pracovat doma a mat klud (programujem, teda na vykon sa musim maximalne a dlho sustredit). Ale neustale ku nam chodi nejaka navsteva za mojou zenou. Ci je to jej brat, druhy brat, svagrina, sesternica, mama, oco.. Takmer kazdy den. Ak pridu s detmi, je u nas bordel a hluk ako v opiciarni. Je to neuveritelne vycerpavajuce, nemat klud vo vlastnom byte. Ved preco sa vravi Moj byt, moj hrad? U mna je to skor ako v psychiatrickom pavilone.

Je toto podla Vas normalne? Aby niekto neustale, ale neustale chodil ku niekomu na navstevy, a z pojmu sukromie si robil trhaci kalendar?

novisit

ahoj neviem posudit ci je to normalne, ale chapem ta ze potrebujes svoj klud. Ja som mala takuto domacnost s mojim ex, vzdy skoro kazdy den niekto k nam musel prist, mne to strasne vadilo... no myslim skor ze ide o to ze ten clovek nedokaze byt niekedy sam, ze stale potrebuje mat okolo seba ludi, rozruch lebo mu nieco chyba.. skus sa o tom so zenou porozpravat, u mna to nefungovalo, nakoniec som bola ja ta zla lebo mi vadili jeho navstevy. No teraz som sama a spokojna vyhovuje mi mat svoje sukromie, klud. nevravim ze nemam navstevy, ale regulujem to podla toho ako sa citim a ci mam naladu niekoho vidiet alebo nie. u teba je to predsa ine, je to tvoja zena a chodi k vam vacsinou jej rodina. takze neviem povedat ci je to v ramci normalnosti alebo nie