Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

plešatá v 17-tich

Príspevok v téme: plešatá v 17-tich
nafu

Môj problém je, že mám strašne riedke vlasy pri čele a na bokoch. Kedysi som ich mala normálne a teraz tam mám skoro plešinu :'( Aj v škole sa mi za to spolužiaci smejú, strašne kvôli tomu plačem, je to dosť vidno a mám kvôli tomu depky, úplne mi to ničí sebavedomie a nedá sa to ani moc zakryť. Poraďte mi na to niečo prosím už som na dne :'(

Kycera

Máš alopéciu. Zájdi za dermatologičkou, tá Ťa vyšetrí a ak sa dg. potvrdí, odošle Ťa na viaceré odborné vyšetrenia (neurológ, zubár, endokrinológ,...), aby zistila príčinu a nasadila vhodnú liečbu.

WHISPER

a to si čakala až kým to zájde až tak daleko? doteraz si spala...? neriešila si to s lekárom? s kožnou ? endokrinologičkou?
treba si kúpiť Revalid cez pilulka.sk je najlacnejší,
podla pribaloveho letáku expres kura prvy mesiac 2-2-2tbl brat, ale po jedle je kusok tazky na zaludok,...

ja na sebe testujem vyzivove doplnky kedze chcem a budem mat coskoro vlasy po zadok, najviac sa mi osvedcil Revalid po nom vidim vysledky..

tak nespi, zobud sa a rob s tým niečo...

pavel y

Mňa skôr udivuje, aká si na 17 rokov hlúpa, keď daš taký nadpis. Ženy neplešatejú ani vo vysokom veku, pretože majú malo testosterónu. Samozrejme, existujú ochorenia, ktoré možu o pokrývku hlavy pripraviť aj ženy, ale to je zriedkavé...

tozutvzvtt

Ahoj moja, netráp sa, sú to hlupáci, ked sa ti smejú za niečo, za čo ty nemôžeš. Vyskúšaj ricínový olej, dostaneš ho kúpiť v bioobchode. Pokojne si pozri na nete čo sa o ňom píše, plno báb si ho kupuje aj ked si chce zhustiť obočie alebo mihalnice.