Vysadenie AD

Príspevok v téme: Vysadenie AD
Majkazba

Pred dvomi týždňami som vysadila paretin bez vedomia lekára. Brala som dve tablety denne a vysadila som ho zo dňa na deň. Lebo som úplne stratila chuť na sex a priateľovi to začalo vadiť. Ale bolo to moje rozhodnutie. Po vysadení bolo všetko ok, ale teraz posledné tri dni sa mi neskutočne točí hlava a mám pocit na odpadnutie. Je to z toho vysadenua AD. Čo robiť? Vydržať to, prejde to? Lebo po psychickej stránke som momentálne úplne v pohode. Len to točenie mi komplikuje život.

ides

Nevracaj sa uz k braniu takych liekov, lebo lieky z teba robia len trosku. Moze aj nemusi to byt abstinencny priznak lebo psychiatricke lieky vyvolavaju aj zavislost. Ale ver, ze to pominie a vsetko bude dobre. Ako ti tu uz radili, pi vela vody a ja este poradim, zacni behavat, skakat na svihadle, chodit do fitka na beziaci pas, cvic drepy s vyskokmi a take veci, nech sa ti zlepsi kondicka, uzivaj vlakninu denne a skus sa trochu zdravsie stravovat. Zmena stravy a zvyseny prisun sportu ta ovplyvnia pozitivne zatial co lieky by z teba len trosku spravili a kym ich beries nebudes nikdy OK. Drz sa.

ddana

Paretin je potrebné vysádzať pomaličky a po troške. tzn najprv štvrrtku týždenne, potom štvrťku každý druhý týždeň, ak pocítiš spomínané problémy, tak sa musíš vrátiť k rovnakej poslednej dávke.

WHISPER

pi vela vody ked sa ti krúti hlava aby sa ti to svinstvo vyplavilo z tela von... a problemy radsej rieš so psychologom a nedopuj sa liekmi ked nemusíš, radsej uprednostni antidepresivne potraviny- banany, orechy..

holubienka17

AD treba vysadzovat postupne,keby si to konzultovala s lekarom,tak ta na to upozorni.Vzniknutu situaciu treba riesit.
Skusila by som ich postupne zacat znovu uzivat.