Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Panna

Príspevok v téme: Panna
Maja R

Mam 20 a som este panna. Stretavala som sa "tak viac" s dvoma chalanmi ale nikdy som nic ani jednemu nedovolila. Kedze mam uz 20 je mi to tazke im v dnesnej dobe vystvelit ze som panna (hlavne ked si viaceri myslia ze sa hram len na nedostupnu aby som bola zaujimava a mam uz toho vela za sebou) a citim sa pred mini neuveritelne trapne tak casom nicim aj nase "priatelstvo" a som radsej neuvetitelne neprijemna ako by som to mala priznat. Chcela by som velmi s niekym byt ale velmi sa za to ze som panna hanbim. Najviac sa bojim toho ze ma kvoli tomu nebudu chciet a ponizia ma. Ako im to mam nejako naznacit alebo vysvetlit? Ako to beru dnesny chlapi, ked je dievca este panna v 20? ... (blbe komentare si odpustite prosim)

pomocnica

a_dr1a-Najväčšia pravda za dlhú dobu čo som tu čítala, klobúk dole...PRESNE TAK TO MÁ byť, presne môj názor na veci...skvelo napísané.

a_dr1a

Dilin0. Ja som od decka bola uz proste ina. Nikdy som nesla s davom ci s masou. Aj teraz zijem proste inak ako vacsina mojich vrstovnicok. A nerobila som to nikdy vedome. Vzdy som bola taky ten vodcovsky typ a dievcata som nemala moc za kamosky. Vzdy som bola skor s chalanmi. Asi to bolo tym, ze ma v podstate vychovaval starsi brat, takze som bola ako jeho privesok, preto som sa pohybovala v prostredi v akom som sa pohybovala) takze geny vychova prostredie osobnost, ako aj znamenie, ake som, robi dost svoje :D Takze mna sa nemali ludia ani tendenciu nieco vypytovat, akoby mali strach co im odpoviem alebo ze utrzia)) a posobim aj dost odmerane nepristupne nedostupne, niektori by povedali, ze az namyslene povysenecky, ale to je skor otazka sebavedomia ci uz odziteho. Takze ja som nemala potrebu tocit s niekym o mojom "panenstve" ci osobnom zivote. Ale ak sa ma uz priamo opytali, ja som otvorene priamo rovno do oci odpovedala vzdy pravdu. Ver, ludia sa hraju, ze chcu pocut pravdu, ale nie je to tak. Vacsina ludi pravdu ani neunesie. Ci ju ani nechcu pocut alebo vidiet. Treba byt vnutorne silnym a vyrovnanym. Mat v sebe upratane a vediet, co chces. A nejde o tituly skoly majetky, ale skor mat zdravy sedliacky rozum + mat srdce dusu rozum na spravnom mieste. Takze ak sa ti zlomi hlas, ak uhnes pohladom, ak rec tela nekoresponduje s tvojim verbalnym prejavom, ak nemas um ci iq aj eq, tak ludia ta proste prevalcuju. Preto sa vzdy riad iba sam sebou. A jasne, ze aj ja mam ako aj ty svoju spriaznenu dusu, pred ktorou si dovolim byt napr.slabou, vyplakat sa, povedat doslova vsetko, rozoberat sukromie, radosti ci bôle..nie som predsa stroj) Ale sledujem to aj vekom, ze ako som aj prv mavala ludi tam niekde na salame a byt v pohode, tak vekom je to este zretelnejsie)) A to nepisem, ze byt za hulvata ci asociala ai. Ja som vzdy bola Zena, zenska, som az prilis emocionalna vasniva temperamentna citliva nezna mila ai, ale proste to je moje sukromie, moj zivot, ci urcene pre ludi, ktori si to zasluzia) A zijem ako chcem a robim, co uznam za vhodne. Ale vonku byt treba silnym a nezlomnym. A nikdy si nic nerob z ludi)) Kazdy ma zalubu sa starat do ineho, mudrovat radit riadit ai. Ale len TY budes zit svoj zivot, TY budes chodit denne v topankach co si obujes ci obliekat si svoj kabat a vlacit si svoj vlastny kriz. Nie ini. Len TY. A bud ta budu ini akceptovat takeho aky si, alebo ich neries a zi si svoj zivot podla seba. Zivot je kratky. Treba ho zit a nie zivorit, ci zit podla scenara inych

Dilin0

a_dr1a : a jako si reagovala ked nekde v spolocnosti doslo na tamu sex a pod....co si robila?? jako si sa citila??alebo ti to bolo jedno uplne??..vži sa spatne do tej situacie a opiš mi to.som len zvedavy..tym len chcem povedt ze moje okolie vtomto smere nejak "tolerantne" nie je..preto sa ja tymto temam vyhybam.bavim sa o tom len stym skym viem ze ma neodsudzje

a_dr1a

Ved v 20tke si este vlastne decko)) v amerike by ti ani alkohol nenaliali :D A nemas sa zaco hanbit. Ten spravny to oceni a inych si nevsimaj. A nezahadzuj sa s inymi chalanmi, pokial necitis, ze je to VIAC. Este nemas nic za sebou odzite a uz mas reklamu, ktora ta predstihuje)) Asi to vzniklo z toho, ze ta mozno pricasto videli s roznymi chalanmi sa bozkavam objimat laskovat obhmatavat :D a uz si hned mysleli, ze co aj ine s nimi musis stvarat)) reci sa hovoria a chlieb sa je. Takze ked uz k niekomu budes nieco citit (rozumom srdcom telom i dusou) a budete to chciet posunut to fazy chodenia/vztahu, tak mu to povedz. Normalny mudry to oceni. Ja som bola takmer do 28r panna kym som sa zalubila (viem, vo vztahoch v laske som mozno prispata a spomalena :D ), ale ver, nic som nezmeskala a o nic som neprisla

Dilin0

Mam 23, som panic (uz som bol neraz velmi blizko tomu aby som nebol, oni uz panny neboli) ale nejak to nešlo :D neviem preco ....ale viem ze keby som mal priatelku ktora je panna by som si to nesmierne vazil, a bol by som hrdy ze som prvy :D ja by som to tak bral..je to čest..lebo ten prvy sa cloveku zaryje do pamate aj ked sa rozidete ale přerušíte kontakt ale stále ON bude ten prvy....na toho sa nezabuda..na tych dalších uz hej :D

Alan91

Ahoj "Maja R" ja mam 26 a kebyze mam mat pannu,je mi to neskutocne vytane,aspon ja osobne to vidim tak ze dievcata ktore su panny aj do vyssieho veku maju velmy vysoku hodnotu,vyssiu nez tie ktore su "povolne".