Dobry den.
10 rokov trpim nevyliecitelnou chorobou. Moj stav sa zhorsuje a okrem liekov ako tak tlmiacich priznaky choroby mi zial nie je pomoci. Mam za sebou 3 tazke operacie s naslednou niekolkomesacnou rekonvalescenciou a jednoducho uz dalej nevladzem. Vedel by mi niekto seriozne pomoct, poradit? O motivaciu, presviedcanie a dovodenie preco tu ostat nemam zaujem. Neponukajte mi prosim doktorov na hlavu, fararov, kostol ani alternatívnu medicinu. Vycerpal som ozaj vsrtky moznosti. Ak to niekomu pomoze, mam 36 rokov, 58kil, 183 cm.
Dakujem za seriozne odpovede
Dobrovolne ukoncenie zivota
Treba sa za teba modliť. To je jediné čomu nemôžeš zabrániť a tebe to len pomôže
Marosko-n - voda ťa vylieči? :O Ako ok, ale určite len od smädu, no nohy, alebo ruky ti od nej nedorastú či? A ani rakovina nezmizne...???
...alebo máš ozaj nejakú zázračnú vodu, ktorá urobí z tých, ktorí umierajú najšťastnejších ľudí na svete? Ak áno, tak by si mal chodiť po svete a rozdávať ju zadarmo.
Fakt? Takže keby som šla do tilburgu, tak normálne eutanázia? A aká musi byť tá diagnóza? Ja mám tiež nevyliečiteľnú chorobu a.zdravotny stav sa mi zhoršuje,čo už mi často prekáža aj v živote, a odráža sa to už aj na psychike dosť. Takže by som takú možnosť brala určite, nechcem aby mi zlyhali nejaké orgány alebo že oslepnem, amputuju mi nohy a pod. A že sa o mňa bude musieť niekto starať to určite nie.
a co mas za ochorenie?
Eutanázia je na Slovensku nemožná, ale krajiny ako Holandsko a Belgicko to majú v právnom poriadku zakotvené. Viem o istom prípade chorej ženy čo išla život ukončiť do Tilburgu.