Je to už vyše roka a ešte sa mi stále pri spomienkach na neho tlačia slzy do očí:( Dosť dlhá doba na to, aby som zabudla, no je to silnejšie než ja. Je to vôbec normálne?
Po akom čase sa Vám podarilo zabudnúť na človeka, ktorého ste veeeľmi ľúbili?
Hovorí sa že čas zahojí všetky rany .Ale láska sa nemeria časom .Ak niekoho naozaj miluješ miluješ ho navždy .Takže kedy to prejde ?Nikdy!Ale keďže nič nieje len čierne alebo len biele tak inak.....Ak naozaj milujeme nie sebecky ale srdcom tak dovolíme milovanej osobe aby sa sama slobodne rozhodla aj keď to nebudeme mi.Ľudovo povedané miluješ až tak že rešpektuješ ak milovaná osoba išla za iným človekom .To už je ale taký level lásky,ktorý nieje bežný človek schopný dosiahnuť ,musel by zahodiť sebeckosť,ego,závislosť na druhom.
Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.
Ďakujem za komenty, keď si porovnám ako mi bolo takto pred rokom a teraz je to veľký rozdiel, už nemám tie hrozné pocity úzkosti a depky. Čas je naozaj nejlepší lekár aj keď som tomu zo začiatku neverila. Bola som na dne a cítila som sa mizerne. Žiaľ, ešte sa mi stane, že mám slabú chvíľku a príde mi to všetko ľúto ako sa to mohlo takto pokaziť. A vtedy sa sama na seba hnevám prečo stále myslím na neho keď si to vôbec nezaslúži, že sa takto kvôli nemu trápim. Dúfam, že to jedného dňa nadobro skončí.
Je to normalne. Mas pravo na slzy a smutok. Svedci to o hlbokom cite, ktory si voci nemu prechovavala. Pride vsak jeden den, ked si uvedomis ze sa uz nikdy nevrati. Po dlhej noci vyjde konecne slnko. A ty sa urcite budes tesit z jeho prvych lucov. Pre mňa bolo najhorsie prijat to ako to je. Nic ine mi neostavalo. A ani tebe. Zacula som vetu..zide z oci,zide z mysle..ale so srdca nikdy.
Pain is inevitable, but suffering is optional.
Harperis - 28
Prezyvka
Kolko mas rokov? :)
Takto... Mna odkopla priatelka raz, lubil som ju, dal som tomu sancu, odkopla ma zas... Ludia sa nemenia.
Chybala mi, je tomu zhruba mesiac, denne na nu myslim.
Ale uvedomil som si, a to odporucam aj tebe, ze nie je to on, co ti chyba, po kom tuzis. Ver mi, ze nie. Chyba ti a tuzis po tom, co si pri nom citila a urcite to neni jediny chlap na zemi, ktory ti takympocit dokaze dat. Dolezita vec, nezalezi mu na tebe, preco sa prenho trapis ? Lebo taky uz nebude ? Bude... a bude akonahle sa rozhodnes, ze sa pohnes v zivote dalej ;)
Uvedom si, ze zivot neni o laske, laska je sucastou zivota. Nauc sa byt stastna sama so sebou, budes to mat v dalsich vztahoch jednoduchsie. Vzdy vzdy musis pre seba byt na prvom mieste Ty, nikto iny :) zivot bude krajsi.
BTW, ak je tu niekto z KE s takymito problemami, mozme sa stretnut a porozpravat ;)
Bola to skutočná láska? Boli ste spolu? Alebo ako? A koľko máš rokov?