Krvny obraz

Príspevok v téme: Krvny obraz
KO

Dobry de. Prosim vas,viete niekdo co znamena vo vysledkoch z krvneho obrazu hore pisane diagnozy? Z krvneho obrazu mi napisali hore diagnoza Dyspepsia a znizenu funkciu stitnej zlazy.
Dole dalsie vysledky dg lymska choroba.znamena to ze tie diagnozy mam alebo to tam pisal lekar ze na to maju skumat krv?dakujem neviem sa dostat teraz k doktorovy

Lion8754

Do... Obj sa do tej BA, pokym nieje neskoro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vysledky sa vyser su k hovnu, borelie uz mas v sebe.

KO

Lion-este ma napadol vcera jeden neurolog v Sahach.kedysi som k nemu chodila,raz mi daval aj on odoberat borelie..skusim tam zavolat dnes.len uz som dopletena z toho ci to vobec mam alebo nie ked vysledky su pozit.i ked len 5,6 ten igg ale ked oni tvrdia ze to nic neznamena.vravim isla som z placom s tade:(

Lion7821

KO - ries to, pokym nieje neskoro !!! Jasne ze ti dr povedal ze to nic nieje, cakaju pokym horsie nebude ale to u budes v prdeli a pekne hlboko potom budu liecit ale tym sposobom, ze ta poslu na psych. tak necakaj a obj, sa do BA.

Alebo si zhanaj min 3 ATB na dobu 3 mesiacov, klerimed, amox, doxy. K tomu probiotika !!!

Mjanik - Ic uz niekam s tou akupunkturou, to je taka KOKOTINA ako traky.

timka336

diagnózy píše lekár na žiadanky alebo teda sú aj vo výsledkoch preto, aby lekárovi poisťovňa tie vyšetrenia preplatila.. to je laicky povedané ako keby "dôvod prečo chce dávať tú krv vyšetrovať" že dajme tomu podozrenie na také a také ochorenie, alebo je to len nejaké všeobecné lek.vyšetrenie a pod.. napr tú dyspepsiu čo ste spomínali vedia lekári udávať veľmi často to je tiež len taká všeobecná diagnóza nič konkrétne.. stretla som sa už aj s 19 rôznymi diagnózami u pacienta a samozrejme že všetky tie ochorenia nemal reálne mu nič ani nemuselo byť chápete ?

KO

Ahojte.dnes som bola u toho zastupujuceho lekara,povedal ze to nic nieje!! Uz som naozaj zufala isla som odtial z placom..stale tvrdil ze este maju ddopislat nejake vysledky ale ja uz preda ten blot.mam..pytala som sa seatricky od mojho ol.a ze vysledky su vsetky uz ziadne ine nebudu:( pisala som tej doktorke mail ale maju tam taky drahy cennik ze mi skoro zabehla,nemam na to peniaze:((

Ko

Lion-to mi povedala sestricka ked som si volala za vysledky..doktor je na pnke.zastupuje ho iny ktory je uplne mimo:( zajtra k nemu aj tak idem,on je internista zistil mi 4 vady na srdci a on odporucil zobrat to serum na boreliu..bola som tam vcera plna cakaren on sa zobral a isiel domov:( uz mi je do placu nik mi nevie pomoct kliesta som mala v lete na hlave dost velky..mala som od vtedy rozne infekcie mala som totalne kolapsove stavy,prosila som toho mojho dr aby mi zobral krv a nic!! Nechal ma tak bolo mi na zvracanie no hrozne ani som nevidela..viem dopredu ze on povie ze vysledky su v poriadku je taky..teraz mi stale trpnu nohy hlava ma boli vidim dvojmo a je mi spatne:( uvidim co mi povie zajtra ten co ho zastupuje ak ma vobec zoberie a ked tak zavolam do tej BA.velmi vam dakujem vsetkym

Lion4515

Pozitivita Igg- chron stadium, nebola si vyliecena v akutn stadiu- igm.

Na doktora sa vyser, ak je ti zle, obj sa ku Klubalovi alebo Durovskej do BA, totiz nikto iny ti nepomoze !!!

Ta dr. co ti povedala ze nevie je naozaj dr ? Neni to daka kurva z ulice ? Ako moze dr povedat ze nevie ?

KO

Lion-dakujem za odpoved to az tak?mne sestricka do telefonu povedala ze ona nevie ,ze tie protilatky igg su len 5,6 a to je sice pozit.ale malo..ale doktor neroby..zastupuje ho druhy vcera som tam bola vzala som si vysledky no nevybavil ma..musim ist zajtra ale je mi velmi zle..a to je taky doktor ze jeho nic nezaujima kazdeho odbije a lovie tiez ze to je dobre;( podla coho vies ze je to chronicke uz?dakujem ti

Lion4545

Pozitivny ViSe antigen borelie, je to vysokospecificky marker boreliovej infekcie. :) Uz zial si v chron. tazko liecitelnom stadiu borely.