Som smutný

Príspevok v téme: Som smutný
Med

Čauko
Už dlhšie sa trápim kvôli dievčatám , stále pri pohľade na mojich rovesníkov ktorý už majú "priateľky" sa vo mne prebúdza depresia z toho že ešte som nikoho nemal. Aj keď si v hlave poviem že teraz musím zmaturovať a úspešne dokončiť medicínu, tak pri pohľade na mojich šťastných spolužiakov a kamarátov ktorí majú frajerky mi je do plaču ... Snažím sa cvičiť , ovladam dobre hudobný nástroj , celkom dobré sa učím ... Avšak bojím sa , že po výške zostanem sám a budem žiť nudný život
Dlhšie ma to už trápilo tak sa potrebujem vyrozprávať lebo ma to vnútri zožiera a je mi trápne sa o tom porozprávať s rodičmi
Blbé komenty si nechajte pre seba
Vďaka za rady ako sa tým prestať trápiť a prajem pekný večer

nnnuuu

Na Slovensku nie sú žiadni buzeranti a ani žiadne lezby, tak už len si treba povedať, že guten Morgen du verficktes altes Grossmutter! Už s tým prestaňte, tie lacné Pluspunkte za pi.oviny už na SK nikoho nebavia.

Meretseger

A budeš s medinou mať čas na dievčatá? Môj priateľ pracuje v zdravotníctve a sotva sa vidíme raz týždenne cez víkend, to je tiež dobre na kočku :D A vôbec, nebuď smutný, naber odvahu a oslov niektorú, čo sa ti páči, môže to vyjsť :)

Buki

Na to ludia vynasli alkohol a drogy. Ono tazko radit z par viet na fore pretoze napises len to co chces, a odpovede na to co pises si vies celkom dobre domysliet aj sam.

nnnuuu

Najskôr nemáš dosť odvahy, aby si oslovil dievča. Tvoji kamaráti tú odvahu mali, ale ty ju isto nemáš. Tak už nejakú oslov a nie že začneš hneď niečim trpieť, lebo toto už nebaví nikoho...

Mesačný princ

Väčšina dnešných vzťahov stojí za..... Ak sa na to pozrieš takýmto pohľadom, tak budeš určite šťastný, že si nateraz sám :D len si na to veľmi nezvykaj, pretože na dobré sa ľahko zvyká ale ťažšie odúča :D