Zdravím, premýšľam nad zafarbením vlasov, ale keďže mám svetlé vlasy (špinavý blond) a chcela by som čiernu alebo aspoň niečo tmavšie, bojím sa rovno si zafarbiť vlasy farbou. Ale počula som aj to, že ani šampón sa nechce zmývať. Aké máte skúsenosti? Prípadne odporučiť značku, ktorý je dobrý? Stačilo by možno aj niečo tmavohnedé, ale niektoré vraj aj zle chytajú. Ale veľmi ma to láka vyskúšať..ďakujem za rady :)
Šampón/farba?
A citala som aj o loreal casting creme gloss, ze sa pekne vymyva casom a nenici vlasy, mate s nou skusenosti? Keby mi aj ostali trosku tmavsie, ani by mi to nevadilo, ale tu ciernu by som skusit chcela, strasne ma to laka.
Dakujem za rady, tak som si takmer ista, ze chcem tmave, ale je tam ten strach ci nebudem ako zombik :D preto som chcela skusit najprv nieco docastne a uz ked mi aj ostanu trosku tmavsie vlasy, ak to nebude velmi vyrazne, prezijem to :D takze asi sa dam najprv na to tuzidlo, viete mi odporucit aj nejaku konkretnu znacku???
WHISPER ti dobre radí.
A to tužidlo...Ja mám skúsenosť, že sa mi to nevymylo celé leto skoro, ale to som bola ešte mladšia, ale píše tam zvyčajne po určitom počte umytí, nie po jednom. Ako ktorý, pozrieš prečítaš. ;-) Ja som mala vtedy takú dosť blond jemne špinavý a to som mala červené a to mi chytilo na ružovú...Kamarátka(tmavo hnedá farba vlasov) mi ho dávala, jej to chytilo na takú fialovú čo bolo vidno len pri svetle, že na vlasoch niečo má. Teraz mám takú svetlo hnedú, špinavý blond, také svetlé pramienky...a to je moja a nefarbím si ich.
Porozmýšľaj, či si vážne chceš dať a potom odporúčam asi to tužidlo najprv, šampón je taký ako farba, keď nie horší, vážne sa problematicky zmýva a čo poznám tak aj dosť znížil kvalitu vlasov v niektorých prípadoch...Alebo ani nechytí a vymyje sa hneď, alebo čierny chytí na zelenú a potom vyzeráš ako vodník...
Veľa šťastia.
Ano,no do uplne ciernej by som mozno nesla a prave pre to, ze sa bojim, ze mi to nepojde, tak hladam nieco prechodne..a to tuzidlo farebne je na jedno umytie alebo..?
to ze ja mam tmavu blond a strednehneda, tmava čoko, mokka a podobne mi chytaju do cierna...(taka prirodzena čierna) a vyslovene ciernu som mala raz to bola uplne uhlovočierno mi chytila..
posledne som si farbila len kvázi hennou aby som zjednotila farbu,
naposledy v marci tuším,.. moja prirodzena je dark ash blonde 6,1
a vid. foto ake mam vlasy a neviem čo s tým :-( budem mat teraz viac volna asi zbehnem ku kadernikovi ak mi vie šetrne tmavu blond dať na ne..
..z blond vlasov sa už ťažko vymyvaju farby,..preto velmi zváž...
ahoj ked mas tmave blond skus maximalne nejaku strednehnedu :) nie priamo ciernu ta ide fakt malokomu.... ja nosim taku tmavomahagonovu a som spoko momentalne :)
kvázi šampon v žiadnom prípade, potom budeš plakať že to vymyť nevieš, opýtaj sa kaderníčok, -každá ti povie že "šampon" je horší ako farba obsahuje viac farebnych pigmenov,
kedže to nazvali "šampon" ľudia maju skreslené predstavy, že
"áááá ved ked je to iba šampon tak sa to vymyje"
OMYL!
šamponom sa to vola preto, že sa to akože jednoducho ako šampon nanaša, ALE je to farba- ba horšie ako farba..takže..
radšej zvol niečo ako kriedu na vlasy, alebo farebne tužidlo-čierne sa da kupiť v drogerii -budeš vidieť či ti sedí čierna,
lebo ked si daš farbu a zistiš že vyzeráš ako smrtka potom budeš plakať, že si urobila chybu... a zvrati to už len kadernička...
ale na tvojom mieste ak maš svoje prirodzene vlasy, radšej sa o ne staraj a nechaj ich prirodzene a neexperimentuj...
ja som si od 15 farbila a lutujem,.. mam 28 a neviem ako sa vratit k povodnej farbe (tmava blond) kedze mam vymytu farbu a vo vlasoch medene odlesky.. davam si vlasy do kopy, bojim sa ku kaderničke že by to vlasy nezvladli, 10cm mi chyba aby som mala po zadok, mam huste kučerave ako shakira a nechcem o ne prísť.. dlho ich pestujem...