Prečo si nedokážem udržať žiaden vzťah ?

Príspevok v téme: Prečo si nedokážem udržať žiaden vzťah ?
nicitelkaVztahov

Už odjakživa som zo všetkého najviac túžila po láske, mať muža s ktorým ostanem do konca života. Možno som to tak veľmi chcela práve preto, že som vyrastala v prostredí kde boli vzťahy chladné, samé hádky a bolesť. Moje detstvo bolo kruté, stále som sa však upokojovala, že keď vyrastiem budem mať šťastnú rodinu, budem milujúca matka a manželka.
Lenže ako tak začali prichádzať vzťahy, moj optimizmus sa vytratil.
Prvýkrát som sa vážne zalubila , ale ten vzťah bol plný hádok. Stále som mala na duši akúsi bolesť, strach, silné presvedčenie, že ma nemá rád, aj napriek tomu, že nerobil nič čo by tomu nasvedčovalo, naopak sa snažil. Vlastne všetky konflikty som vyvolávala ja. Len vtedy som si to neuvedomovala.... Uvedomila som si to až keď prišiel ďalší a ďalší vzťah . A zase tie isté pocity...Stále dokola... S každým do koho sa zaľúbim... Zničím si každý vzťah, ale neviem ako s tým bojovať, keď to cítim tak silno a je to pre mňa realitou... Nedokážem skrátka uveriť, že by ma mohol niekto mať rád.... Hneď sa spustí ten obohratý scénar a bolesť.....Prosím ludia dá sa s tým niečo robiť ? Či sa mám vzdať lásky a žiť život v samote ? :-(

NeniDolezita64

(poradie tychto veci byva aj uplne ine...).som si teraz uvedomila ze to mozu byt aj nejake ine veci ako som napisala.no ale ide vlastne o vztah.takze vztah.+dalsie zivotne dolezite veci.a co som to vlasne chcela povedat?

NeniDolezita64

neni som ta ktora zadala temu ale neda mi aby som k teme nieco nenapisala.aspon cosi.par slov.par viet...predstavte si mladeho cloveka zenu alebo aj muza.nie ako vyzera.jeho situaciu tu si predstavte.ona chce zit-zaradit sa do zivota uspesne.ziskat vzdelanie,pracu,mat vztah taky aky ona hlada.(poradie tychto veci byva aj uplne ine...).trochu vela veci pohromade ktore je treba riesit.a cas bezi aj ked v mladosti urcite nie tak rychlo ako potom neskor.a co som to vlastne chcela povedat?

Mesačný princ

Je to druh obrany voči tomu, čím si už zasiahnutá a tým, čo ťa obklopovalo v detstve. Radšej si sama, len aby si nemala ,,zlý vzťah plný hádok,, a tvoje podvedomie pre to spraví čokoľvek. Budeš tých ľudí odháňať dovtedy, pokiaľ niečo nepochopíš.

Pozri si niečo od tejto dievčiny, možno ti to niečo dá...

www.youtube.com

www.youtube.com

alebo www.youtube.com