Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co je lepsie

Príspevok v téme: co je lepsie
cukor

potreboval by som radu od niekoho..kto uz nieco zazil a zaposobilo to a od zien co by sa vam viac pacilo..takze uz je to daaky ten cas co sme sa rozysli s priatelkou ale stretavame sa nas rozchod bol taky ze niektore veci som robil inak ako ona chcela a ona ako som chcel ja..ale tak ziadny vztah neni dokonaly a ja ju lubim stale viem ze aj ona ma kumne blizko lebo uz sa ma pytala preco som ju lubil preco chcem byt snou a taketo veci..a sama povedala ze uz boli chvile zeby sa kumne chcela vratit a ja som to aj citil z nasich rozhovorov aj stretavok ale vzdy ked to uz bolo super stiahla sa..a ja uz neviem co je lepsie..ist odtoho nechat ju uz tak alebo stale pomalinky krocik po krociku sa stretavat a hladat k sebe cestu ci sa najde to neviem ..ale co je lepsie nechat ju tak nech si to sama usporiada nech ma nema nablizku alebo sa stretavat a davat jej najavo stale moju naklonnost

Mesačný princ

cukor - nehádzal by som flintu do žita. Určite skúšaj, nikdy nevieš. Možno sa vzdáš práve vtedy, keď ostane už len malinký krôčik.

Ja hovorím jednoznačne áno. Buď zatiaľ kamarát a uvidíš.

cukor

tak keby som napisal ze ponej netuzim tak by som asi nebol zdravi chlap..ale to neni dovod preco sa snou stretavam...dovod je jednoduchy tak isto ako je aj den a noc..ked som snou svietim tesim sa robim radost ako slnko..ale akonahle som beznej som tmavi smutny a chladny...mne staci iba ked je primne..ked iba sedime a nic nerobime ked ju mam nablizku..premna kazda chvila snou je ako krasne vyuzity cas prave naopak ked aom snou nebol niektory den tak ten den beriem ako zabity nicim premna zaujmavi..rad ju nacuvam ..rad si ju vypocujem ked sa da poradim ked ma problem pomozem..mne staci len aby bola primne ..nevyhladam sex nevyhladavam ju ked sa nudim prave naopak vyhladavam ju ked mam nabity program...vsetko odsuvam ked mozem byt snou..aj ked len vidiet ju nachvilku na prechadzke jej usmev..

ides

Najlepsie riesit veci rozumnou diskusiou. Spytaj sa jej narovinu, ci chce znovu s tebou vztah alebo nie. Ked povie jasne nie, tak sa s nou uz nestretni. Totiz zeny casto tuzia po kamaratstve s opacnym pohlavim. Po cistom kamaratstve bez vztahu a bez sexu, ale toto muzi nechapu. Muzi chapu pocuvanie zenskych reci ako stratu casu a ked uz teda zenske reci od nejakej pocuvat musia, tak potom nech da aj zatrtkat, nech ide do vztahu a ked nie, tak nech sa prace kade lahsie. Taketo je zo strany muzskeho mozgu vnimane stretavanie sa so zenami, ze bud alebo. A zena chce len kamaratstvo - chce kopu muzov, kamaratov, bez sexu, bez vztahu, ktori jej budu sluzit ako butlave vrby a ona sa im bude vykecavat. Lenze toto muzi nechcu a ani nikdy ziadnej zene robit nebudu. A osudom vsetkych zien je tuto muzsku vlastnost respektovat a chapat, ze sa to nikdy nezmeni, a teda nepokusat sa o takyto typ kamaratstva s chlapmi. Takze pokial ti tvoja byvala na otazku, ci chce znovu s tebou vztah, odpovie, ze nechce, tak nakolko ty stretavanie sa s nou bez vztahu a bez sexu beries len ako stratu casu, tak potom s nou zrus kontakt uplne a zameraj sa na hladanie inej zeny.

Alessandra99

Nerob zo seba idiota a daj SI s nou pokoj.
Pises ze vzdy sa stiahne a potom akoby zacinate od znova . To ta bavi ?

Neviem co ma v hlave , ale urcite sa prestante stretavat, ked ste sa rozisli.