Dobrý deň! Možno po prečítaní tohto mi poviete že mi načisto drbe atď...Ale v poslednej dobre strašne aleže strašne snívam o tom byť speváčkou alebo proste stáť na tom javisku mať tú istotu že áno tý ľudia sem prišli kvôli tebe...Viem každý o tomto sníva ale ja v poslednej dobe brutálne chcem byť na tom javisku a proste aaa....Neviem to vysvetliť viete mi niekto povedať že čo mám robiť či ste už mali takéto? za odpovede ďakujem :)
Môže sa to stať skutočnosťou?
Nuz, posrat by sa mohla, ale realny dovod by na to isto nemala.
Skús len otvoriť ústa pred veľkým publikom a budeš sa triasť, možno sa aj poka*áš.
Vsak ked vies spievat, tak staci si dat inzerat, ze by si rada isla robit spevacku do kapely. Niekto vo vasej dedine alebo vo vasom meste by sa aj mohol najst, kto vie hrat na bicie, potom dalsi, kto vie na gitare a dalsi, kto na elektronickych klavesoch, date hlavy dokopy, nacvicite si kopu ludoviek a mozte hravat na svadbach a na narodeninovych oslavach. Budes robit co ta bavi, aj ta to uzivi. Necakaj sice svetovu slavu, lebo je kopa ludi, co hravaju na svadbach a nikdy nevydali cdcko ani nic, ale hudbou sa slusne uzivia. Kopa Romov sa takto zivi, oni maju talent v krvi a co? To su ti slusnejsi, ktori nekradnu a nedali sa na kriminalitu, ale radsej na hudbu. Nemozes hned cakat, ze bude z teba Superstar, to nie. To uz treba nechat na osud, ci sa tak stane. Ale hlavne odniekial treba zacat. Ina moznost by bola dat sa aj do krestanskeho zboru a spievat, robit koncerty v kostoloch, nacvicit kostolne pesnicky a tam sa ukazat. Napriklad Jendruchovci uz roky takto chodia koncertovat do kostolov po celom Slovensku. Ale k tomu, ked chces robit hudbu, tak prospelo by ti samozrejme okrem spevu naucit sa aj hrat na hudobnom nastroji. Ale v tomto nemozes byt sama, tam sa musia spojit viaceri a zalozit kapelu. Alebo prijat teba ako spevacku do uz fungujucej a zabehnutej kapely. Ked budete odvaznejsi, nemusite zostat len pri hrani a spievani, ale mozte si nacvicit rozne vtipne scenky a uplne NAJ by bolo, keby ste sa dostali hravat na snobske vecierky. Tam uz by to bolo o inych prachoch. Neviem presne o co ti ide. po prve Ci o slavu a popularitu - egocentrizmus, aby ta kazdy clovek na ulici a na internete poznal alebo po druhe o robenie hudby, lebo ta to bavi, bez potreby straty anonymity a sukromia. Ked o tu prvu moznost, tak potom fakt najrychlejsia cesta bude prihlasit sa do superstar. A ked o tu druhu moznost tak zalozit si s niekym kapelu a chodit hravat.
A to je až také podstatné, že komu bude ďakovať? A je to až také podstatné, kde cvičila? Nemyslím:-)
ako vies ze susedom? ako vies ze cvicila doma? mohla trenovat,lepsie povedane cvicit ucit sa hocikde kde nerusila a tak by to malo aj byt!a ktovie,moznoze spievala hlavne v praci.v praci su susedia?tam su predsa spolupracovnici,kolegyne, kolegovia,sefovia.
Už keď vieš spievať, tak sa tiež nauč ďakovať, aby si sa potom nestrápnila, trebárs: chcela by som poďakovať hlavne svojim susedom, že to vydržali, ustáli a hlavne prežili:-)
Len si tiež zváž, či na to máš aj povahu, okrem hlasu.
zrejme si vsak uz uzavrela temu tak sa neunuvaj odpovedat beztak uz treba ist do postele
staci iba chcet suncickovabagetka a bude ti to stacit iba raz?aj ked uz budes mat takych80rokov?
divocina1 urcite sa to podari :) vsak to je nic :) a nnnuuu dufam...ze mi to raz vyjde :D