O 3 mesiace budem mať 17 priateľ má 23 pravdepodobne som tehotná

pavel y

Ja ťa osobne poznať nemusím, stačí, že mladé aj staré ženské sú ako cez kopirák... Decko nie je vec. Keď začne revať, tak čo ? Začneš vrešťať na partnera ? Alebo ho hodíš rodičom ? To nie je starostlivosť, len pre informáciu...

liliana556

bubaa, takže ty "doslova neznášaš, keď ti chce partner niečo zaplatiť" ? No ale nehovor, a vari máš vlastné peniaze, veď ešte len chodíš do školy ?? Som zvedavá, ako uživíš to decko, ak teda nejaké nakoniec bude :) keď od partnera neprijmeš žiadne peniaze.

bubaa

pavel y 91594
Ja nie som z tých, čo mamka peniaze. Doslova neznášam keď mi chce niečo partner zaplatiť. Takže tak, ale to najlepšie napísať názor na človeka, ktorého nepoznáš vôbec.

1s22s22p6

:D Toto mi pride total sibnuta tema. Tak ani nevies, ci si tehotna, ale uz riesis veci dopredu ako napr. ci priatela uznaju za otca. ACH. Samozrejme, ze ano, ak ho uvedies, preco by ho nemali uviest?!

Ja pevne verim, ze toto je fake tema a niekto sa len nudi cez vikend.
Ak nie, tak mi to je veru luto, ze takto riesis svoje "mozno" zenske problemy ohladom reprodukcie. Ved to nie je riesenie, spravit si dieta v 16-tich, dieta nie je hracka, ze ked ta bude bavit, zahrajkas sa s nim a inak das na plecia tomu, kto bude nablizku.
Dalsia vec su financie... ak priatel studuje alebo nezaraba, nema vlastny byt, tak tu vidim tu buducnost dost biedne...
Na toto si sa sice nepytala, ale neda mi nevyjadrit sa k tomu, mam taky podobny pripad v rodine, ale ti dospeli az k trom detom v kratkom case, na kt kaslu... je mi potom velmi luto, ked citam o niecom, co moze skoncit podobne...
Ale snad si len ubohy fake, ktory si nudu ventiluje na nete.

pavel y

Samozrejme, mladej sa do roka zunuje decko a zavesí ho na krk partnerovi. Ešte bude decko využívať, aby mohla z chlapa ťahať prachy.

bubaa

646645
Toto je vedľajšie. To tu neriešim. Pýtala som sa na jednoduchú vec. A s priateľom chceme bábo a či bude teraz alebo neskôr, na tom nezáleží. A hlavne pri podozrení od gynekológa, že nebudem mať deti. A čo s týka úspor a tak to sa porieši všetko ešte. A hlavne je že sa rozhodnem si bábo nechať no nie? Ale je to každého vec názoru :) . Ja sa hádať nechcem, chcela som vedieť len nejaké fakty ohľadne otcovstva atď.

645646

mozes si gratulovat nic si neodpracovala ,ziadne uspory, ziadny vlastny byt....chudatko dieta....ked uz si sexovala mohla si si dat aspon antikoncepciu predpisat.... gynekolog ju pacientkam nuka na kazdej preventivke...