Tras ruk

Príspevok v téme: Tras ruk
Danielis

Pozorujem to uz dlhsie a velmi ma to trapi. Niekedy sa mi to stavalo ak som bola troska viac v strese,co som nebrala vazne lebo sa to moze stat.
Studujem odbor ,ktory je zamerany na doslova 'mikro -pracu' a vyzaduje si predciznost. Velmi ma to trapi nakolko neviem ci moze byt pricinou aj nieco ine ako stres,napada ma znizena hladina cukru ,ktora by to vysvetlovala. Ide o to ,ze pri kontrole mojej prace si musim dokonca fixovat malicek ,aby to pred vyucujucim nebolo vidiet. Niekedy uz aj radsej pisem malym tlacenym pretoze pisane pismo je take naskrabane a roztrasene. Velmi sa kvoli tomu trapim ,lebo ako ma moze zivit raz praca ,ktoru nebudem moct vykonavat na 100%?
Na koho by som sa mala obratit?
Resp. Co by mohla byt pricina?
Dakujem za vase rady a prajem peknu nedelu.

WHISPER

rieš s neurologom, skus magneB6 brať, vitaminy skupiny B,
ja len to mozem brat lebo na liečbu od neurologa (Grimodin) som nezniesla..
tak mam brat magneB6, kupujem v Dr. Max.

Objav

Danielis určite áno. 4 roky je dlhá doba. Ak si chceš byť istá daj sa vyšetriť u Luby Albertovej, ja som bola u nej. Zistila mi aj iné veci ktoré sa potom u lekára potvrdili. Výhoda je že je to psychologička a poradí ti aj so stresom.

Marosko-n

Prírodná -B12 vám chýba a prírodné stopové prvky, vaše telo to nevie zo stravy viac prijimať, máte zachemizované vnútorné sliznice, treba piť GGW liečivú vodu aby sa to napravilo.

Danielis

@objav

Asi 4 roky dozadu som bola aj na USG ŠŽ a vraj bola iba mierne zvacsena no hormony som mala v norme. Myslis,ze sa to mohlo vekom zmenit?

Objav

Pred tromi mesiacmi som vyhľadala psychológa lebo som mala rôzne vzťahové problémy. Nejednalo sa o klasickú konzultáciu, psychologička ma zároveň aj vyšetrila. Oznámila mi, že mám poruchu činnosti štítnej žlazy. Dosť ma to vtedy zaskočilo ale kedže je to človek ktorý má dobré meno tak som dala na jej radu a objednala som sa u endokrinologičky. Minulý týždeň som si bola pre výsledky a áno, mám zvýšenú činnosť štítnej žlazy. Tiež sa mi trasú ruky. Doteraz som všetko pripisovala stresu.