Kontaktne sosovky - voda

Príspevok v téme: Kontaktne sosovky - voda
Dasa11

Dobry vecer chcela by som sa poradit, nosim kontakt. sosovky 4. Den a bola som si ich zaobstarat v optike, kde som asi prepocula ako sa cistia kontakt sosovky, alebo mi to pani nespomenula. Od kamaratky som pocula ze ich normalne preplachne trosku vodou vzdy po vybrati z oka a potom este roztokom a nasledne ich da do puzdra kde je uz nachystany cerstvy roztok. A pytala som sa aj ako treba udrziavat puzdro a tiez som ho preplachovala vodou ale nasledne hned roztokom a az potom som tam nalilala roztok, teraz mam dilemu, pretoze som sa docitala ze sosovky sa nesmu dotknut vody. Ale niekde som zasa citala ze to nevadi . Robim to tak uz 4. Vecer, ak to nevadi tak budem rada, pretoze fakt chcem este vediet ako mi sosovky sadnu atd, aby som ich potom mohla objenat a takto by som ich musela hned vyhodit. Dakujem :)))

Poletucha

Sú rôzne druhy roztokov, v optike Ti určite dali správny. Ja osobne všetko objednávam cez internet, aj šošovky, aj roztoky, je to oveľa pohodlnejšie a podstatne lacnejšie. Keď už vieš, aké šošovky Ti sadnú, máš ich odskúšané, odporúčam objednávať. Ja mám veľmi dobré skúsenosti - sosovky-kontaktne.sk

Dasa11

Aha dakujem pekne a aky je ten fyziologicky roztok, ktory spominate? Ja som dostala roztok v optike k tym sosovkam ale neviem aky to je, som v tomto zaciatocnik takze neviem, dakujem za odpoved

Poletucha

Myslím, že nič hrozné sa šošovkám nestalo, ale už to nerob. Oplachuj len fyziologickým roztokom, ten je sterilný. Nosím šošovky veľmi dlho, takže viem o čom hovorím.