velmi sa bojim priviesť do tohoto sveta dieťa..

Príspevok v téme: velmi sa bojim priviesť do tohoto sveta dieťa..
bezdetna202

este pred par rokmi bolo Slovensko relativne v pohode krajina ale zda sa mi ze problemy tu zo dna na den narastaju... milujem deti aspon jedno by som urcite mat chcela ale ked to tak vidim ze sa sem hrnu migranti zarezu tu cloveka priamo na ulici .... neviem.. mam nejako zo vsetkeho strach poslednu dobu... co si myslite bude sa to zhorsovat casom?? Ja chcem spat stare dobre Slovensko :(

oxalis

nemusis sa bat tu migranti nedostanu nic a preto tu neostanu. jedine ze by ich tu ubytovala europa u nas a aj by ich dotovala..co pochybujem. uz sa to riesi nelegalna migracia zatial s tym nic moc nevedia spravit ale tu nebudu urcite..jedine ze by si tu postavili stany ale oni bez penazi tu nebudu.

Meridian

Kto chce žať -musí siať!
Kto príliš hľadí na podmienky nikdy nebude siať a tak nebude ani žať lebo skoro nikdy nebudú podmienky 100%-tné.Raz je príliš teplo inokedy veľmi mokro teraz je príliš skoro potom bude neskoro.Vždy sa bude hovoriť,že doba je ťažká.
Toto je univerzálne alegorium pre všetky aspekty života rodina,kariera biznis !!!!!!!!!!!
Tu a teraz je život a kto ho nevie žiť v prítomnosti nebude vedieť ani v budúcnosti.

blackandwhite

Ja osobne si myslím, že človek, ktorý má strach z toho, že ho na Slovensku "zarežú" imigranti a hovorí o "starom dobrom Slovensku" by dieťa vychovávať ani nemal.