Ahojte baby/žienky, chcela by som sa vás opýtať, že či máte nejaké skúsenosti ohľadne PMS. Nerozumiem tomu, vždy keď som mala dostať mrchu, tak aj týždeň pred ňou som mala veľké bolesti v podbrušku. Veľmi silné vždy boli niekedy sa mi ani hýbať nedalo, no teraz zrazu nič.Žiadne bolesti podbruška, či prsníkov. Myslím, že je aj dosť podstatné zmieniť, že týždeň dozadu som mala s priateľom nechránený pohlavný styk. A áno šlo to všetko do mňa. Sme rozhodnutý mať bábo aj keď viem, že to nikdy nemusí vyjsť na prvýkrát. A preto si myslím že by som mala dostať v pohodičke menštruáciu. Ešte k tomu, keď to bolo mimo plodných dní. Neviem s týmto som sa ešte nestretla. Poprosím vás iba úprimný názor. Nie sme z tých párov, čo sa veľmi snažia o bábo, čiže nemám stresy či príde alebo nepríde mrcha.
priznaky pred mrchou žiadne prečo?
a tá "mrcha" znie náhodou v pohode,.. :-)
neznie to tak tvrdo ako "krámy"
menzes a menštruácia ma irituje..
na gynde dr. poviem "krámy" :-D
ešte perioda znie divne :-D
a mesiačiky mi pripadá ako z rozprávky... a rozprávkovo pekne mi to nepripadá :-D
a niektoré ženy tomu hovoria "som chorá" "ochorela som" akože krámy sú choroba?
Zas si to tak neber :). Nie som prvá a ani posledná ako to tak volá. Ako áno, každý ma na to svoj názor, ale nemá to žiadny súvis s tým, žeby som nenávidela svoje telesné funkcie. A vôbec o to tu nejde. Ide tu o to, že som chcela vedieť aj názor druhých na to. :) Podstatou založenia toho "fóra" je úplne niečo iné.. len som sa pýtala.
Preco tomu hovorís mrcha? Potom sa necuju ze mas problémy. Nenávidís svoje prirodzené telesné funkcie.
Ako áno aj to je pravda, len ma to zarazilo lebo vždy ma bolieva brucho a teraz vôbec nič. Najlepšie spravím keď počkám či sa mi spustia a či nie...myslíš, že by to mohli byť aj tým tehotenstvom?
sex ovplyvnuje hormony, rovnako ako stres...
mne chodia pravidelne, niekedy mam cely mesiac bolave prsia nafuknute ako balony, niekedy vobec nebolia, je to rôzne...
nemusí to byť každý mesiac rovnaké...