dobry den rozmyslam nad tym ze preco vsetci ludia su naprogramovani na to robit to iste.. proste ako keby bolo uz dane ze tvoj zivot musi vyzerat tak ze skola praca rodina smrt... co tak sa zobrat a kludne aj bez penazi si uzivat slobodu... ako napriklad bezdomovci ved jedlo si najdu a cez leto im musi byt teplucko dobre... proste nechcem zit tento nudny naplanovany zivot ale chcem robit to co ma bavi bez ohladu na peniaze no nejde to lebo mam bohuzial 16 ale ked budem mat 18 tak idem na to... proste NEZITE nudny zivot snazte sa ho spravit co najkrajsim... ked sa vam rano nechce ist do skoly nechodte ked ste v obchode a mate chut na cukriky zjedzte ich... proste po smrti nieje iba tma tak sa nemusime bat ze nebudeme existovat.. toto je nieco ako level 1 takze si ho uzite na akejkolvek obtiaznosti
chcem zomrieť
Názov témy je preto taký, aby upútal pozornosť. Mesačný princ, nuž na Mesiaci isto veľa srandy nemáte, lebo tam nemáte žiadne drevo, ani ohník si nemôžete založiť, ani špekáčik si nemôžete opiecť, ani si pri ohni nemôžete vypiť a ani nemôžete oheň močom hasiť a podobne.
Zdá sa že nevieš čo chceš. Chceš zomrieť, chceš žiť? Chceš si užívať? Tak si užívaj. Ale Tvoja sloboda nemôže narúšať slobodu druhých. Ak Ťa nebaví študovať tak neštuduj, ale potom prídu roky a Ty budeš plakať. Niekedy keď pozerám nejaký dokument niekde s exotiky tak tam sa nejakí vedci starajú napr. o nejaký ohrozený druh živočícha, možno niečo také by Ťa bavilo, no to by si musel vyštudovať aspoň veterinu. Alebo nejaké prírodné vedy a potom môžeš skúmať v Amazónii alebo niekde v Kalahari. Ale bez vzdelania to nejde. Ešte je možnosť sa niekam vybrať a žiť tam s domorodcami.
Potom ale nechápem názov témy ktorú si založil.
Vidím to podobne, no my na Mesiaci nič také neriešime, tak tú zaostalosť v zmýšľaní pozorujem aspoň tu :D
Ja by som Vám odporúčal nebrzdiť ani deti v tom, čo ich baví. Napríklad ak sa niekto nechce učiť matematiku, tak nech si vyberie taký predmet, ktorý ho bude baviť.
Môcť zmeniť celé Vaše školstvo, tak konám.
Môže to byť geniálny biológ, alebo tanečník a práve vnútením iných predmetov mu ľudia tú školu znechutia a nikdy svoj talent nebude rozvíjať.
ved samozrejme ze nejake zabavky sa najdu ci uz cestovanie alebo objavovanie... je to taky moj sen a som rad ze ma niekto ako tak chape ;)
Teoreticky máš pravdu, ale niečo by si mal robiť, aby si si aspoň mohol zabezpečiť tie zábavky, ktoré máš rád. Keď sa staneš takým originál bezdomovcom, tak potom čo? Skončíš v klipe, či ako? Aj to je možné.
Neviem, čo ti na to povedať:-)
www.youtube.com