Ahojte. Vplyvom ťažkých udalosti som vyskočila z okna čo dnes veľmi ľutujem :(. Zostala mi poloochrnuta lava noha. Myslíte že ju rozchodim? Všetko začalo že som mala vysoký tlak a tep z vycerpania nemali miesto na internom tak ma dali na psychiatriu. Tam mi naordinovali také lieky ktoré ma úplne zmagorili a ja som skočila. Chcem žiť život ako predtým :(. Nechcem byť ochrnutá nechce sa mi takto žiť. Chcem zasa chodiť.
Nechce sa mi zit pomozte
to koľko totožných tém tu ešte chceš založiť? donekonečna to isté...
na psychiatrii sa nehospitalizuje vtedy, keď nemajú miesto na internom, musíš vykazovať známky psychickej poruchy, tak netrep
keby si mala len vysoký pulz a tlak, tak ťa len tak nestrčia na psychiatriu, ktorá býva rovnako vyťažená ako iné oddelenia, sú pacienti, ktorí musia čakať, kým sa uvoľní miesto
ležíš v posteli a vypisuješ na fórum dookola ako verklík, namier si to radšej k odborníkovi, ktorý ti spraví hlavu, až potom sa staraj o nohu
Bež za psychológom, teda lepšie povedané, nech ťa tam niekto odtlačí. Nedopadne to s tebou inak dobre.
Gratulujem, štvrtá téma.. Ja ti dám jednu radu - prestaň sa už konečne ľutovať, vyrovnaj sa s tým, čo si spravila, už to nikdy nezmeníš a ľútosť tu od nikoho nečakaj.. Jediné obmedzenie, čo ti v tom všetkom bráni si ty sama, pokiaľ sa nevyrovnáš so sebou a svojou minulosťou, tak nikdy nevyhráš.. A ver tomu, že na tomto fóre sa s tým naozaj nevyrovnáš..