Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky mate nazor na tzv. ritolezcov?

Príspevok v téme: Aky mate nazor na tzv. ritolezcov?
Sellly

Ja ich neznasam, mam v praci dve take kolegyne, ocividne sa pchaju nasej riaditelke do zadku a ked k nam nastupil aj jej novy zastupca tak sa zacala aj jemu pchat. Len hlupak by si to nevsimol. Nieje to take okate ale je to okate na FB. Totiz obidve si poziadali riaditelku aj toho zastupcu o priatelstvo. A maju svoje niektore prispevky verejne tak je tam vidiet ze skoro kazdy druhy prispevok im ako slepice lajkuju a komentuju. A tie komentare, prehnane, excitovane... ze "O super.... Krasota....Nadherne to je...
Je to na smiech ako im zrazu zacali vsetko lajkovat a komentovat. Aj ostatni zamestnanci maju nasu sefku aj toho zastupcu medzi priatelmi ale toto nerobia iba tie dve sliepky. A podla coho to sudim? Lebo vidim ze sa pchaju doriti len tym ktori v podniku maju nejaku vyznamnu funkciu, pripadne su v rodinnom ci blizko kamaratskom kontakte so sefkou ci jej zastupcom. Je to vidiet ako sa vyumelkovane a doslova s hereckym vykonom spravaju voci tym a tym. Boze ta falos...
Neznasam falosnych ritolezcov, nevedia byt samymi sebou ale sa hraju pred niekym na niekoho kym niesu.
Aj vy takych poznate a co vas nazor na takych ludi? Mne je z nich na grc... bleee

DebilS

Bohuzial tiez som bola ritolezcom ked som bola prvacka na strednej. Bolo mi trapne samej za seba. Takito ludia stracaju vsetku svoju hrdost, to len lutuj takych ak sa nezmenia

xa14

ked mas problem, tak to povedz im nie? lebo tiez mi neprides o nic lepsia ked mas silne reci iba na fore..alebo kasli na to.

chlap29

Toto poznam aj ja, tiez je to narodny sport slovakov
Spravat sa tak aby sa to pacilo niekomu nadriadenemu je dost ponizujuce spravanie hlupakov a nie sebavedomych ludi
Tiez to vidim v praci ako moji kolegovia a kolegyne pchaju ludom z vedenia do riti ci uz v reali nazivo alebo cez social. siete.

ajJa

presne tak, ako píše človek podomnou
alibisti tak ako riťolezci sú sebecké bytosti mysliace len na vlastný sebecký prospech. Tlieskajú tam kde im to niečo prihodí, teda tak ako si opísala, lajkujú tam kde vedia že niečo zato získajú a lajkujú a komentujú veľmi často alebo stále. Najmä ak ide o lajkovanie dôležitým ľuďom teda nadriadeným atď.
A alibisti sú niečo pdoobné, hania kde sa im to hodí a naopak strčia hlavu do piesku keď je problém a tvária sa že je všetko okej len zo strachu lebo sa boja povedať čo sa im nepačí. A slováci majú strašný problém sa postaviť niečomu na odpor. Všetci pritákavajú ako debilovia a ticho trpia. Keď som s tým tak jemu pritakávam, keď som s hentým pritakávam zase jemu a pred každým niečo iné.

Beznyclovek

sellly úplne ťa chápem.Poviem ti kedysi ma to štvalo teraz sa nad nimi len pousmejem.Ale poviem ti este o druhej skupine ľudí ktorý serú zase mňa
Volám ich alibisti...
Či v práci alebo aj v bežnom živote buď stále pritakávaju hoc sa im to aj nepáči,niekedy najviac somrú ale keď je sa treba ozvať alebo postaviť na odpor tak sa tvária že sú spokojný a navyše dokážu poukázať na vás že vlastne vy ste tý ktorým to predsa vadí a oni sú vlastne spokojný.to je sila neznášam alibistov.!