Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ostať alebo odísť

Príspevok v téme: ostať alebo odísť
neviemcorobit

Máme vzťah, ktorý trvá takmer 4roky no od prvého dňa ma jeho maminka nemusí. Stále si nájde niečo, aby ma skritizovala. Raz som tučná, potom veľmi chudá, raz som tichá inokedy veľa rozprávam :D Pre ňu proste vypočítavá, škaredá, nevzdelaná, hlúpa a neviem čo ešte :D Vždy mu vyčíta, že je so mnou, že niekam ideme, že mi niečo kúpi, že sme sa boli najesť atď .. :D
Samozrejme, že veľa krát o tom on ani nevie lebo sa to dozvedám od iných ľudí alebo mi to povie rovno a on ostane ticho (ak je pri tom). Ja už ani neviem, či mu to hovoriť alebo nie. No mne to prekáža, veľmi. Napríklad dnes som sa dozvedela, že sa vyjadrila, že jej už pekne leziem na nervy lebo jej synáčik prišiel po mňa do školy :D mimochodom ja som ho o to nežiadala :D Možno si poviete, že je to somarina, ale ja nemám chuť počúvať ako nadáva na mňa a moju rodinu, či už predo mnou alebo pred známymi, je mi to nepríjemné. Tak čo mám robiť?

Mesačný princ

Každá svokra bude toto robiť! Nemusí to dať verejne najavo, ale každá jedna si myslí svoje. Tu ti pomôže len ,,jedným uchom dnu a druhým von,, a tvoj partner by s tým mal niečo robiť! Ak o tom nevie alebo ak si mu to nepovedala, tak nespraví nič, ale ak vie a je nečinný, tak je problém!

LAXMI

No asi ostane ticho, lebo vie, ze to nema zmysel, ked to uz skusal.
Ja by som nerobila tuto chybu "sa mu vyrozpravat" kazdy chlap chce mat pokoj a myslis, ze ho bavi pocuvat to doma a este aj teba?
A naco k nim chodievas? Ak viem, ze ma niekde nechcu, tak tam nejdem ani keby ma na kolenach prosili.
A naco jej on vsetko vesia na nos, ked vie, ze stara bude pindat?

Bud si to OBAJA zariadite bez nej, jednoducho minimalizovat s nou kontakt, ked sa nevie spravat a nevie byt rada, ze s nou vobec niekto chce travit cas, ked je neznesitelna.
Alebo si najdi takeho, ktory nema v zivote inu zenu: matku, ex, dceru, kamaratky, ci milenku.
Vela stastia v hladani.

neviemcorobit

Alessandra

Myslim, ze mas pravdu. No viem,ze boli chvile kedy sa s nou na temu "my dvaja" pohadal. On ostane ticho vacsinou v situaciach, ked si chcem vziat kolac a ona mi povie,ze ci mi chyba (proste,tucna som :D pre info mam 167cm a 57kg)
Máme ist na vikend sami dvaja a po dnesku to mam chut zrusit. Cely den nad tym premyslam. Vyslovene je na nervy z toho ze niekam ideme, lebo chudatko rozhadzuje peniaze. Akoze ubytko cvakam ja,tak neviem co riesi.
Niekedy premyslam nad tym ci za to ten chlap stoji. Ci to nemam nechat plavat.
Ako chlap je fajn, no ta babizna. Ah

Alessandra99

"a on ostane ticho" - tebe taky to muz vyhovuuje ? Ze sa ta vobec nezastane.

Ach dievca zachran sa Kym mozes.
Ta zena ti bude Len nicit nervy a tvojmu priatelovi to bude jedno.

Ohovarali ju, teraz ohovara ona - ja tomu hovorim "historia sa opakuje" .... To je ako ked si dievca, ktorej otec je alkoholik, vyberie muza, ktory ma tiez rad alkohol..

neviemcorobit

laxami

hovorím mu to s cieľom, aby som sa vyrozprávala, on si je vedomý toho, že žiadna jej dobrá nebude.. ale mňa to uráža, myslíš, že si na to niekedy zvyknem ? to isté robí aj svojmu zaťovi :D ja neviem a nechápem prečo :D pritom ona sama so svojim manželom toto prežila, že ju odhovárali od svadby a boli proti nemu, tak vie aké to je no tak prečo, prečo to isté musí robiť aj nám

LAXMI

Nic s tym neurobis.
Jeho mama proste ziarli na inu zenu v zivote jej syna. Ziadna jej nebude dost dobra. Teda bude, ta ziadna.
Nehovor mu to. Co s tym ma on urobit? Ma si vybrat medzi mamou a tebou? Len, aby si nevybral mamu.