Psychotická depresia

Príspevok v téme: Psychotická depresia
Lesly1

Ahojte, chcela by som sa s niekym poradiť. Trpím už pol roka psychotickou depresiou a neviem sa toho zbaviť. Mam aj antidepresíva. Raz som ich už vysadila a bolo to horšie, naspäť sa mi to vrátilo. Tak som znova nasadila lieky a musela som kvôli tomu sa vrátiť domov. Bola som schopná prelezat v posteli deň aj dva bez toho aby som niečo spravila. Je to strašný stav.. Viem sa naštartovať ale len na chvíľu a zase som tam kde som bola.. Mate s tým niekto skúsenosti prešli ste si už niečím takým? Budem vďačná za každý príspevok... mala som ísť aj študovať do zahraničia ale musela som sa vrátiť lebo to som sa nevedela na to ani sústrediť.

nnnuuu

Pri fakt vážnych problémoch je lepšie tam ísť akoby sa ti malo stať niečo zlé. Niekde je to ako v base, inde ako v hoteli, treba si vybrať...

Kaido

Lol ako niekomu moze pomoct hospitalizovat sa medzi blaznami a v nude, uzatvoerenom priestore kde ti akurat donesu 3x za den nejaku zakladnu stravu a tym to konci, ja sam mam depresie ale keby ma niekto zavrel do takychto zariadeni tak by som but utiekol alebo sa uz totalne zblaznil.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

nnnuuu

Táto nemocnica má najlepšie výsledky, ktoré sa týkajú liečenia psychóz: www.pnmi.sk
Treba sa objednať a nechať sa hospitalizovať aspoň na mesiac.