Problém s erekciou

Príspevok v téme: Problém s erekciou
Sos

Dobrý deň,
môj manžel má problém s erekciou. Bol aj s tým pri doktorovi, predpísal mu lieky, ktoré mu vôbec nepomohli. Prečítali sme mnoho článkov, ale všade tvrdia niečo iné. Rozhodli sme sa pre tento produkt -odkaz odstránený- , pre jeho dobré hodnotenia na viacerých stránkach.
Máte niekto s ním skúsenosti, alebo s nejakým iným produktom, ktorý by ste odporučili?

pabo

Have you took into the consideration that it can be caused by other things like depression, stress or tiredness? what medicines have you tried? If to chose sexual enhancer in right dosage, you can easily get and maintain erection. 24-pharm.com

milanko42

M8 dostatok pohybu a zdravú stravu? Nie je možné aby v zdravom mužskom tele nebola erekcie. Pokiaľ to žena vie a vzrušuje ho, tak nevidím prečo by nemal mať erekciu. Našiel som parádny článok kde sú ďalšie tipy ako sa zbaviť slabej erekcie, prečítaj si ho tu: -odkaz odstránený- verím že to pomôže.

willi

Niekedy ani tie najlepšie lieky nepomôžu .Ja som si kúpil erectan lebo obsahuje aminokyseliny ktoré mi chýbali a nejako som sa s tým popasoval bral som ich síce dlhšie ale zabrali