Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potenie, Sluch

Príspevok v téme: Potenie, Sluch
obavy22

Postupom času a vplyvom liekov zisťujem, že mám problém s potením. Ak žijem aktívne, je to o stálom potení. Prezliekam si suché veci, snažím sa byť v teple. Aj v lete je toto nepríjemné, ale čo teraz, keď vonku klesli teploty a fúka studený vietor. Tak mi zišlo na um, že ak to takto bude pokračovať - potenie - tak prídem o sluch... Dá sa predísť strate sluchu? Ako sa zbaviť nadmerného potenia? Najlepšie mi je, keď sedím a pozerám televíziu...vtedy sa nepotím. To takto mám zostať - pri televízii...?

obavy22

Stále mokrá spotená hlava to je nebezpečná vec na jeseň, v zime, na jar a aj v lete... pre zdravie a extrémne citlivý sluch. sluch je extrémne citlivý zmysel.

obavy22

Spotený skôr prechladne, lebo je neustále tomu vystavený, keďže sa sústavne potí. Sluch je na takéto prechladnutia citlivý. Z tohoto súvis: potenie - sluch. Príčin tohoto potenia môže byť viac hneď naraz: menopauza, lieky, možno ešte nejaká/é iné vnútorné príčiny. Zo skúseností viem, že potenie býva v tomto životnom období časté. Vyskytuje sa u mnohých. A viem, že postupom času dochádza k zhoršeniu až strate sluchu. Rozmýšľam o príčinách. Či toto nie je tiež jedna z príčin. Keďže to prežívam, lepšie to viem pochopiť, cítim to, aké to je. A je to veľmi nepríjemné, až tak, že dávam do súvislosti tieto veci.

mate59

Strata sluchu s potením nesúvisí.Potenie máš z menopauzy,to sú tie návaly tepla.Lekár ti môže predpísať hormóny,tým sa návaly obmedzia i potenie.Treba ich brať dlhodobo.

obavy22

Teraz na to prichádzam - čo výdatne napomáha postupnej strate sluchu! Ešte som sa nikde v nijakej debate, ani nikde nestretla s týmto názorom na stratu sluchu.

obavy22

Nie je to nič moc, mať stále mokré nielen telo, ale aj hlavu a vlasy. Omrzí taký aktívny život. Som v seniorskom veku, v menopauze a sluch mám zatiaľ v poriadku.