Hypnóza alebo veštkyňa?

Príspevok v téme: Hypnóza alebo veštkyňa?
samazufala

Keď som mala 12 rokov, zažila som konkrétny nepríjemný zážitok a odvtedy trpím veľmi vážnymi psychickými problémami, kvôli ktorým som si už dvakrát skúsila siahnuť na život. Pre silné a dlhotrvajúce depresie mi dali 15 elektrošokov, ktoré síce na krátko pomohli, ale stratila som dlhodobú pamäť. Takže teraz viem, že sa mi niečo v 12 rokoch stalo, ale neviem si spomenúť, čo to bolo, že to tak silno ovplyvnilo a úplne zmenilo celý môj život. Teraz, s odstupom času sa mám ešte horšie. Chcela by som si na tú vec spomenúť. Rozmýšľam aj o hypnóze. Neviete poradiť nejakého fakt dobrého a osvedčeného hypnotizéra (najlepšie z BA), ktorý to robí poctivo? Koľko to asi celé stojí? A treba na to viac sedení alebo je to jednorazové? Ešte som premýšľala aj o nejakej veštkyni, ale tomu verím ešte menej. A neviem, či tie veštkyne vedia len predpovedať budúcnosť alebo vidia aj do minulosti....Ďakujem za pomoc.

Beznyclovek

Sú tzv.regresné terapie čiže vraciaš sa späť .do detstva aby si si spomenula a prežila znovu nejakú väčšinou nevyriešenú situáciu.Tvoje podvedomie to má uložené ,ale vedomie si to nemusí pamätať keď že to vytesnalo pre zachovanie psychickej pohody niečim iným.Akonáhle sa človek potrebuje posunúť ďalej tak vedome potrebuje spracovať uložené situácie.Toto je tvoj prípad.Tieto regresné terapie robia aj v Ba .daj do vyhľadávača zavolaj poradia a oboznámia ťa.......................ps.nejedná sa o regresie do minulých životov!!či už tomu veríš alebo nie je aj také niečo ale to je na inú tému.