Uz dalej nevladzem s bolestami...

Príspevok v téme: Uz dalej nevladzem s bolestami...
mmmary89

Uz dalej nevladzem. Viem ze to niekomu pride ako banalita, ale mam strasne problemy s dvoma zubami.trapim sa uz dva roky,u zubara som kazdu chvilu,stale mam bolesti a nic so mnou nerobia.ziadala som o vytrhnutie ale.to odmietaju lebo mam len 30r.uz nemam ani financie, a v nasom malom meste ziadny zubar uz ani neberie pacientov..som v koncoch..stale som na liekovh od bolesti a uz to nezvladam ani psychicky.proste uz premyslam ze vsetko ukoncim lebo takto dalej neviem.zit

ajja

Ako ta mozu boliet zuby ked chodis k zubarovi? To co je? Ved ked je ten zub spraveny a nadalej boli tak je tam zapal to treba na rontgen ist, alebo vytrhnut, ony cicaju z teba len peniaze...

Jaja15

Súkromný zubár ťa zoberie asi každý. Nájdi si nejakého v najbližšom väčšom meste, telefonicky si dohodni termín, rovno mu povedz že ho chceš vytrhnúť a uvidíš čo ti povie....Ak ho máš viac krát vyvŕtaný a napriek tomu bolí, možno je problém len v zapálenom kanáliku, nerv v kanáliku ti mohol len odumrieť a po rozpade ti tam mohol vzniknúť zápal.....Ak povieš že ti ho už viac krát nielen vŕtali ale aj preliečovali a napriek tomu bolí, mal by ti ho vytrhnúť...Napíš odkiaľ si, napr.u nás je veľa súkromných zubárov čo berú pacientov, niekto by ti tu mohol odporučiť aj lacnejšieho súkromného zubára....