Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

život

oneTimeComment

Matusisko_xD: zdieľam Tvoju životnú skúsenosť, 20 rokov som bol BLUE PILL jak z učebnice.. Nauč sa žiť život pre seba a byť so sebou spokojný, mne to veľmi pomohlo. MGTOW forever...

Matusisko_xD

Nie nebaví ma život. Nebaví ma nič !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pretože som sám a to len asi preto, lebo sa k ľudom správam ako sa má správať. Jednoducho som začal byť sviňa a nie ten milý chlapec, ktorý vždy chcel milo vychádzať, aby nerobil rozbroje. Jebal to pes všetko.

menoo

nie :)

ale rád spoznávam život a veľmi rád sa podelím :D

napríklad:
existuje zákon zachovania hmotnosti - to znamená, že čo jeden získa, to nutne musí druhý stratiť (čiže šťastný môže byť jeden len vtedy, keď je druhý smutný)
existuje rovnako rozpínavosť vesmíru - s pribúdajúcim časom sa zväčšuje množstvo energie v tomto vesmíre

(zhrnutie - prvý zákon platí len na malej úrovni, napríklad v miestnosti, na Zemi .. z väčšieho nadhľadu svety fungujú skôr tak, že tu stále energia vzniká (z ničoho vzniká všetko :)

alebo:
keď sme malí (deti) tak sme bývali stále šťastní. Keď sme boli smutní, niekto sa pred nami pousmial a hneď sme sa smiali tiež :D
zen budhizmus (alebo prosto hocičo) :D verí, že nešťastie vzniká v opačnom svete. skutočný svet je normálne tu na Zemi - opačný svet je v našich myšlienkach. čím viac myšlienok máme, tým väčší je opačný svet.
(zrhnutie - keď sme boli deťmi, radovali sme sa lebo sme nemali myšlienky/predstavy. keď me dospelí často sa hneváme na okolitý "reálny" svet, ale teším sa práve "z našich predstáv"

alebo:
život tu na zemi (z prvého bodu) je hra nulového súčtu: buď môžete byť šťastný a niekto trpí, alebo smutný a niekto je šťastný. obe možnosti sú veľmi zlé.
čiže, nech ak si vyberiem ľubovoľnú možnosť (napríklad mám rád mesto VS mám rád dedinu - vždy jedna vec ktorá mám rád a druhá ktorú nemám).
čiže v momente, keď si vyberieme nejakú pravdu, vyberieme si svojho priateľa a nepriateľa.
chcel by som ale niečo viac - chcel by som aby som stretával len priateľov a cítil sa len šťastní.
čo je to šťastie? podľa mňa pocit. ako vnímame pocit? vnímaním pocitov. pocity môžu byť vonkajšie (z externého prostedia) ale aj vnútorné (napríklad predstavujem si mňam hranolky a mňam smoothie sladké).
ak cieľ je byť stále šťastný vnútorne/"vonkajšovo" a zároveň nemať myšlienky (byť prítomný) - akým procesom / spôsobom toto vytvoríme?:

podľa mňa je to 1. vzdanie sa myšlienok 2. je to vnímanie svojho pocitu radosti :) 3. je to konštrukcia myšlienok, ktorá nám prinesie šťastie a vedome sa k tomu vraciame :D 4. je to vonkajšia komunikácia, rozprávanie/prejavovanie namiesto skrývania svojich snov

(napríklad meškáme na stretnutie .. a ja neviem trčíme niekde v meste .. zlé pocity, zlé myšlienky, nedarí sa... bum, krok 3: čo je mojím myšlienkovým cieľom? byť na stretnutí :D aký pocit chcem? dobrý pocit :D - bum .. v tomto momente sa zrazu úplne zmenili myšlienky aj pocity)

veľa som mnohému obetoval, viem čo je to platiť daň za moc
rovnako veľa dobrého som rozosial, viem čo je to aj tešiť sa zo života ^^

Marosko-n

V roku 1969 som bol na gymnáziu a chlapci mali pre rok 2000 futuristické nápady, kreslili si raketoplány, vznášajuce sa vozidla bez kolies, rakovina bude odstránena ,budeme lietať na Mars atď.
Výsledok-
Conkordy nelietajú !!!!!
Na Mesiac sa neletí ani dnes !
Vojny stále Američania vyvolávajú !
Dôchodcovia živoria.
Vyrábame a robíme pre Nemecké a Francúzke platy a dôchodky.
Ženy sú stále náročnejšie ako v posteli tak aj v živote !
Mládež nemá kto usmerniť a dať jej zmysel života, lebo nás riadia cudzí !
A pri toľkých nedostatkoch našej Slovenskej spoločnosti, koho by bavilo tu na Zemi žiť ?????????????
Treba s tým niečo urobiť a vzoprieť sa tomuto systému a riadeniu, ako Španieli a Briti.