Žltačka a cestovanie cez Ba

Príspevok v téme: Žltačka a cestovanie cez Ba
Leo22

Zdravím nadviažem na článok : vysetrenie.zoznam.sk

Moja otázka znie že plánujem cestovať a teda prestupná stanica je BA a tak sa chcem spýtať vás čo žijete a cesujete do BA že vy by ste cestovali alebo necestovali ? keď že je tu toto ochorenie ? Lebo hládám nejaké nové informácie ale zatiaľ narážam len na informácie ktoré sú platné od 6.10.2017 za odpoved ďakujem

Leo22

Vážený diskutujúci
Keby ste všetci čítali detailnejšie to čo píšem tak by niektorí ako tento diskutujúci čo napísal tento príspevok toto nenapísali ale zas sranda musí byť :) :" Človeče sa zobuď. V Bratislave žije 600 tisíc ľudí a ty robíš paniku z toho, že sa v bratislavskom kraji, teda nie len v Bratislave nakazilo 93 ľudí žltačkou... Ja byť tebou necestujem do Bratislavy, však to je hotová epidémia a ty by si sa isto nakazil."

Vysvetlenie

Nikto nerobí paniku len som sa normálne opýtal vás ktorý žijete a cestujete cez Bratislavu že ako to vnímate vy . Vedel som že média to nafukujú a nepovedia alebo nenapíšu komplet informácie tak preto , som oslovil vás :) nič viac nič menej :) ako beriem všetky príspevky ale rozosmialo ma to že niektorý a niektoré si tu pomýlili toto fórum s pokec,sk kde vyjadrovať sa ako hulvát je bežné :) ok takže týmto ukončujem túto tému lebo už som dostal fundovanejšie informácie a teda keď som to spojil aj s vašimi názormi tak som zistil , že nie je to až také ako to media deklarovali . Ale je dobré že sa na toto upozorňuje lebo aspoň sí tý ktorí si líhajú na Autobusovej stanici a robia tam aj všeličo iné a možno aj niektorý ktorý si nevedeli osvojiť tak verím že si osvoja hygienické návyky ak nechcú dostať toto ochorenie .

bohumil8619

Človeče sa zobuď. V Bratislave žije 600 tisíc ľudí a ty robíš paniku z toho, že sa v bratislavskom kraji, teda nie len v Bratislave nakazilo 93 ľudí žltačkou... Ja byť tebou necestujem do Bratislavy, však to je hotová epidémia a ty by si sa isto nakazil.

Leo22

"adelaida 08.10.2017 20:47:32
ti je*e? si myslis, ze my co tu zijeme, sme zavreti cele dni doma v karantene a nechodime do prace ani na nakupy?"

Odpoveď Nie ne.... mi :) Len sa pýtam lebo aj v novinách to dávali aj všade o tom písali 6.10.2017 a viac o tom ani chýru ani slychu ale keď je chrípka tak sú toho plné noviny :) Ja sa pýtam preto že nežijem v Ba tak len chcem poznať názor tých čo tam žijú a cestujú cez BA .Ono ja som to myslel tak videl som že veľa ľudí bolo na podujatí biela noc.Tak preto keď som videl že koľko ľudí tam bolo tak som si pomyslel že keby to bolo také tak by tam ľudia neboli poprípade by museli byť všetci očkovaný.

Leo22

"adelaida 08.10.2017 20:47:32
Možnosti
ti je*e? si myslis, ze my co tu zijeme, sme zavreti cele dni doma v karantene a nechodime do prace ani na nakupy?"

Nie ne.... mi :) Len sa pýtam lebo aj v novinách to dávali aj všade o tom písali 6.10.201 a viac o tom ani chýru ani slychu ale ked je chrípka tak sú toho plné noviny :) Ja som sa pýtal preto že nežijem v Ba tak som len chcem poznať názor tých čo tam tam a cestujú Ono ja som to myslel tak že videl som že veľa ľudí bolo na podujatí biela noc.Tak preto keď som videl že koľko ľudí tam bolo tak som si pomyslel že keby to bolo také tak by tam ľudia neboli poprípade by museli byť všetci očkovaný.

adelaida

ti je*e? si myslis, ze my co tu zijeme, sme zavreti cele dni doma v karantene a nechodime do prace ani na nakupy?

Leo22

Ja viem :) zas na druhej strane v sobotu vraj bolo nejaké podujatie a videl som že tam bolo vela ludí tak pochybujem že boli všetci očkovany :)