Zdravím vás,
volám sa Lukáš mám 23...a chcem sa opýtať....mal som vzťah na diaľku....ľúbili sme sa a všetko bolo ok...zrazu sme sa kvôli diaľke rozišli....bolo ťažké sa z toho rozchodu spamätať....ale postupom času ja som si našiel priateľku a ona priateľa.......pri tom sme boli neustále v kontakte....zrazu sme sa "náhodne" stretli...išli spolu na kávu a tak...toto stretnutie bolo tak silné že odvtedy si píšeme neustále, voláme spolu hovorí mi že na mňa myslí, že jej chýbam a podobné veci...lenže mi začala písať aj veci že má priateľa ....že to medzi nimi nie je v poriadku.....no nie je to medzi nimi ok.....stále sa hádajú a podobne....aj mi o tom hovorila...že nie je šťastná že sa trápi...že radšej by šla so mnou niekde ako s ním....chcem sa teda opýtať...je možné aby po tom čo sme si aj my spolu prešli ma vnímala len ako nejakého najlepšieho kamoša? alebo prečo sa mi zo VŠETKÝM ZVERUJE? a píše mi veci ktoré si píšu ľudia ktorý sa majú veľmi radi? nebojím sa tvrdiť ktorý sú zaľúbený? (tak to vyznieva) vie ma brať ako najlepšieho priateľa? pýtam sa preto lebo by som sa k nej chcel vrátiť.....a neviem pochopiť jej správanie ku mne.....
Ex mi píše o jej priateľovi
No keby ste sa k sebe aj vratili tak tie dovody pre ktore ste sa rozisli nepominu. Predpokladam teda ze obaja asi studujete a tak skoro sa k sebe nemozete prestahovat a zacat spolu zit. Tak to treba zvazit ze ci sa vam chce mat takyto vztah mozno par rokov a aka je tam moznost spolocnej buducnosti. Nepises od koho bol ten impulz ze sa chce rozist.
Ono by sa o tom dalo veľa rozprávať, ale ja si myslím, že by si jej mal povedať, že sa ti to nepáči, lebo je to akoby ťa tým nejako zosmiešňovala alebo niečo také! Aj mne sa to stalo, tak ako aj tebe, toľko hovorila o tom ex-ovi, že som ho časom aj sám začal ľutovať:-( Ale už som nemal odvahu na to, aby som jej povedal, nech sa k nemu predsa len vrátiť:-(