Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nedokážem na ňu prestať myslieť.... chýba mi...

Príspevok v téme: Nedokážem na ňu prestať myslieť.... chýba mi...
platonickalaska

V minulosti som zpoznal jednu mladu zenu, pekna, sympaticka, mila, zlata... vedel som ze vztah s nou je nerealny z urcitych dovodov, sorry ale nebudem rozpisovat preco proste nejde to jedine ze by sme obaja niekam prec do ineho mesta odisli tak by to slo.
A odisiel som od nej proste z prostredia v ktorom zila aj ona a ja po tej dobe co uz niesme spolu nedokazem na nu prestat mysliet a chyba mi. Chyba mi jej pohlad, jej usmev, jej hlas, jej smiech, jej vona... chyba mi cela
Ako zabudnut? Co robit v takom pripade aj ked stretavate kopu inych dievcat a zien ale pri urcitych situaciach si spomeniete na nu. Na svoju platonicku lasku. Si proste chvile, situacie ked rozmyslam nad nou, co robi, kde je, ako by sa ona zachovala v tejto chvili, ako sa ma. Napr. nieco sa stane tam kde som teraz alebo v blizkom okoli
a ja rozmyslam co by bolo ak by sa nieco stalo jej.
Je to normalne?

cherryblossom

No, odpoved na tvoju otazku je ano. Pytas sa ci to je normalne, tak urcite ano. Ja mam tiez taku platonicku lasku, ale to su uz roky. A celkom nedavno sa jedna vzdialena kolegyna vydala. Zistila som to nahodou, ked nieco potrebovala od inej kolegyne. Zobrala si muza s rovnakym menom. Ako ano, musela by to byt velka nahoda, lebo to nie je nijak specialne meno, pomerne casto sa vyskytuje. No ale aj tak som si nedala pokoj, nieco ma nutilo, uplne som vysilovala, kym som sa nedostala k jeho fotke. A to ju pre mna ziskala jedna zlata dusa, ktora s nevestou prave mala nastrbene vztahy ale kvoli mne to zahrala. Suma sumarum, bol to niekto iny a mne spadol kamen zo srdca. Ano, milionkrat som si povedala, mne je on uz uplne jedno a nech ma aj styri deti alebo co, nech sa aj ozeni. Ale s niekym koho nepoznam a nech je daleko :D

Takze co je normalne? Podla mna vsetko, co nikomu neublizuje :D

Lolka013

No neviem preco ti nestala za to aby si o nu zabojoval, vy muzi ste casto dost zbabelci. Ale ak chces vediet len odpoved na otazku ci je to normalne tak ano je, a ako sa toho zbavit, ono to prejde samo casom. Ked ju nebudes vidat tak na nu postupne zabudnes. Dovtedy si nezacinaj iny vztah lebo by si to nove dievca urobil nestastne. Az ked to fakt vsetko hodis za hlavu a prestanes na nu mysliet tak mozes rozmyslat o novom vztahu.

tasty

no pokiaľ to tak je ako píšeš, tak by aj ona o tom mala vedieť, a ak Ti dá jasne najavo definitívne NIE,,,

myslím, že aj ty sa s tým budeš vedieť ľahšie vysporiadať

najhoršie sa spracovávajú nedoriešené veci