ako odovodnit vypoved na novom pohovore ?

Príspevok v téme: ako odovodnit vypoved na novom pohovore ?
michal51

ahojte ludia momentalne robim od januara v jednej firme a zmluvu mam tiez do januara 2018 no nieco sa v praci stalo a ja som bohuzial nuteny odist je to dost blba zalezitost a chcem sa spytat co mam povedat na pohovore ze preco som odisiel? lebo oni sa zvyknut pytat odkedy dokedy kde clovek robil a nakolko ma par pohovorov caka teraz chcel by som vediet ci tu niekto bol v takej situacii vdaka

Jaja15

Mňa sa tiež na jednom pohovore pýtali z akých dôvodov som odchádzala z predch.zamestnaní. Je jedno aký dôvod uvedieš, ide skôr o pohotovosť ako zareaguješ. Môžeš uviesť že práca ťa nenapĺňala a končila sa ti doba určitá,tak si sa rozhodol pre zmenu. Prípadne že išlo stereotyp alebo na pohovore ste sa dohodli na iných podmienkach ktoré neboli splnené a keďže sa ti končí doba určitá odchádzaš....Ale kludne môžeš povedať aj že ste neboli dobrý kolektív, ak by sa pýtali v čom - intrigy, klamstvá kvôli prestíži, ohovárania...Alebo že chceš zmenu, prípadne lepšie ohodnotenú prácu. Ide aj o to, o akú prácu sa uchádzaš ak vo výrobe - kludne zvol posledný dôvod, ak ide o inú prácu ako si robil - tak chceš zmenu, prípadne taká práca ti nevyhovuje, skôr inklinuješ k práci na ktorú sa hlásiš....

michal51

mate diky kydat urcite na nikoho nemienim ale viem ze personalisti mavaju niekedy take podpichujuce otazky na cloveka zato si chcem nachystat taku slusnu odpoved... od zaciatku som tam nesadol jednemu nadriadenemu a mali sme velky konflikt to je vlastne dovod preco odchadzam nech som sa snazil akokolvek nedalo sa s nim

mate59

Na dôvod by sa nemali pýtať,je to netaktné,ale im povedz,že si mal zmluvu na dobu určitú a práca ťa nenapĺňala,na bývalého zamestn. v žiadnom prípade nekydaj,rád ideš v ústrety novým výzvam a toto ti nový zamestn. umožňuje,alebo ponúka.