Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť intímnych partií

Príspevok v téme: Bolesť intímnych partií
Hanblivec

Dobrý deň, potrebujem pomôcť. Už dlhšiu dobu (ťažko povedať ako dlho) som mala bolesti v oblasti intímnych partií. Zaregistrovala som to už dosť dávno, možno už viac ako pred mesiacom ale dúfala som, že to samo odznie. Hanbím sa s tým niekomu zveriť a bojím sa gynekológa :) Bolesť je slabá, cítim ju len pri utieraní, skrátka na dotyk, občas keď si sadnem. Stále je to to isté miesto, tak dosť vzadu na boku a vonku, nie vnútri (neviem to lepšie definovať) :/ Ja som tam však nič nevidela, ani začervenanie, ani vriedok, skrátka vôbec nič. Keďže to však pretrváva už dosť dlho, rozhodla som sa požiadať o radu. Ak by náhodou niekto vedel, čo by to mohlo byť, prosím odpovedze mi. Ďakujem :)

P. S. Mám 15, menzes celkom pravidelny, žiadne iné zdravotné komplikácie a samozrejme ešte nie som sexuálne aktívna..

Picpacpoc

Znie to ako vulvarna vestibulitida... a to neprajem nikomu. Si mlada,odloz hanblivost bokom a ries to. MOze to byt hocico.

Hanblivec

RomcaPomocnica
Boli ma to iba na dotyk, nie pri močení. Holím sa, ale len zpredu, ďalej si zatial netrúfam :/

Čo sa druhej odpovede týka, niet hanblivejsieho človeka ako ja, obávam sa že gynekologa by som psychicky nezvládla :(

milajar

nemas sa preco hanbit, vsetci sme rovnaki a mala by si to povedat mame alebo ked mas starsiu sestru a spolu zajst za gynekologom, tak na dialku ti nikto nic blizsie nepovie z coho je ta bolest, zajtra rano sa vyber, hlavne to neodkladaj, nemusi to byt nic vazne, ale musi to vidiet gynekolog,