Poraďte online angličtinu pre začiatočníkov.

Príspevok v téme: Poraďte online angličtinu pre začiatočníkov.
Otec76

Syn dostal pozvanie od našich priateľov vo Veľkej Británii na ročný pobyt u nich doma. Nevie ani slovo po anglicky, na strednej sa učil nemčinu. Chcel by odchod o pár mesiacov oddialiť aby sa aspoň dokázal dohovoriť. Všetky jazykové kurzy čo sme hľadali rátajú s dlhou výukou. Okrem toho syn momentálne pracuje, na nejaký intenzívny kurz každý deň nemá čas. Rozmýšľali sme preto že by sa mohol učiť doma cez internet. Chcelo by to ale niečo komplexné, spojené s výslovnosťou. Neviete mi poradiť nejaký vhodný online kurz pre začiatočníkov ku ktorému si môže sadnúť vždy keď má čas? Knihy pre samoukov si nakúpil ale obávam sa že to nie je ten správny a rýchly spôsob výuky. Ďakujem za každú múdru radu.

JulkaN

Ahoj, snáď sa synovi pobyt vo Veľkej Británii vydaril. Ako sa zlepšil v angličtine? Ja osobne som pred aj počas pobytu používala Speaking Friends, online kurz, v ktorom je jednak nahovorená výslovnosť a jednak je tam aj fonetický prepis do slovenčiny: www.speakingfriends.com

Ninonnn

Dajte si do googlu worddive. Rychla metoda, ucinnejsia ako cokolvek, co som skusil predtym. Dva tyzdne ponukaju na vyskusanie bezplatne a nezavazne. Nic lepsie nepoznam. Je webstranka a aj aplikacia do mobilu.

Toblerone

Skúsil by som kombináciu dobrej angliny pre začiatočníkov takej pre samoukov ale ktorá má zároven aj CD. Tá výslovnost je nutná.A hlavne nech sleduje telku a počúva rozhlas. Može si zo začiatku prekladat aj texty. Sú aj knihy pre začínajucich študentov. Nemci maju vyborne angličtiny pre začiatočníkov aj pokročilych a ked vie dobre nemecky tak nech skusi nemecku učebnicu.