Acnatac skusenosti

Príspevok v téme: Acnatac skusenosti
Ellka1208

Ahojte na nete je vseobecne malo diskusii o tomto kreme. Mne ho kozna predpisala pred tyzdnom, ale az vcera som dostala odvahu si ho natriet pretoze v tej malej kopke nazorov co som precitala boli ohlasy, ze zo zaciatku plet este viac rozdrazdil a sposobil viac vyrazok ale postupne to zacalo miznut. Mala som absolvovat liecbu retinoidami vnutorne ale nakolko som mala zle pecenove hodnoty zatial s liecbou zacat nemozem. Dakujem za kazdy nazor, viem ze niesom jedina, ktora ma s akne problemy a tato diskusia moze dodat aspon trochu nadeje aj ostatnym tym, ze sa akne raz zbavia.

krivennneee

Tabletky na akné - nplink.net Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky. Veľmi odporúčam.

Elucinka

AHOJ, mne ho predpísala doktorka po strašnom návale akne, môžem povedať že pomáha a mám už druhé balenie. Siahnem po ňom vždy keď vidím že sa mi pleť zhoršila ... treba vydržať a zaťať zuby... ak sa Vám pleť nezlepší tak odporúčam jednoznačne Retinoidy čiže isotretinoin .... mala som ho pol roka a neľutujem, sla by som do toho zasa a rozmýšľam že aj pôjdem po lete :)

Vesa

Ahoj s Acnatacom som začala pred týždňom zatiaľ žiadne zlepšenie ani zhoršenie + mám ešte ATB Doxyhexal ..verím,že mi to už pomôže s akné bojujem už 4tý mesiac a nič..predtým som mala akneroxid s eryfluidom a množstvo iného no doteraz nič nezabralo.Spolieham sa už len na toto.

Dominika9999

Acnatac mi strašne zhoršil pleť (bola som tým oboznámená lekárkou ) ale prešli 2 týždne a pleť sa mi horšila ešte viac takze som ju vysadila ..mne najviac pomohol krém (akneroxid ,duac gél ) a eryfluid ..

MariaAiraM

Ahoj, dnes dvera zahajila liecbu tymto gelom, ma 14 rokov. Dostala este aj sirokosprektralne atb na vnutorne uzivanie po dobu mesiaca. Boli sme upozornene zo strany lekarky ze pri zacati liecby tymto gelom sa stav pleti moze zjorsit ale len kratkodobo, potom by tieto neziaduce ucinky mali pomiznut. Drzim tebe aj dcere palce, nech vam to pomoze