Bolesti brucha

Príspevok v téme: Bolesti brucha
Volodko

Dobrý deň,

chcel by som Vás požiadať o radu. Od začiatku tohto roka som začal mať problémy s bolesťami v bruchu a únavou. Tá bolest je tak povediac tupá bolesť trvajúca cca 1min a vždy na inom mieste. Okolo pupka, nad pupkom, pod rebrovými oblúkmi, neskôr v bokoch a teraz aj na chrbte (hrudná chrbtica hlavne). Bolest prichádza nečakane, nemá na ňu vplyv jedlo. Počas roka som si všimol zmenu v stolici. Maval som pravidelne každé ráno stolicu, posledný mesiac mám pravidelnú stolicu 2-3krát denne (ráno na obed a večer). Prešiel som vela doktorov a nikto mi neviem povedať čo mi je. 6krát počas roka som mal robené krvné testy. Bilirubín kolíše od 10 po 21. Pečeňové (jaterné) testy (AST, ALT, GMT a ALP) sú v norme, aj keď pri prvom odbere začiatkom roka bolo AST, ALT a GMT na cca 0,4 teraz ich mám už okolo 0,85 ale stále viac menej v norme. Postupne počas roka to vystúpalo. Dokonca mi boli robené onkomarkery. Jediny ktorý počas roka vybehol bola thymidinkináza z 3,2 na cca 12. Homocystein v norme, LDH v norme. Krvný obraz vždy v norme. CRP za ten rok tatiež nastúpalo z 0,33 na 3,38, ale viac menej stále je to v norme. Počas roka mi boli robené vyšetrenia ako koloskopia, gastroskopia a EKG s negatívnym výsledkom. 3krát sono brucha s negatívnym výsledkom. Sono uzín našlo dva krát mierne zväčšené uzliny na krku reaktívneho vzhľadu do 18mm.

Každý doktor mi povie, že som absolútne zdravý, respektíve, že by som mal byť zdravý. Mám 33rokov ale ako zdravý sa určite necítim. Chcel by som sa spýtať či Vás na základe horeuvedeného nenapadne niečo čo by za tým mohlo byť. Čo by ešte mohlo byť teoreticky vyšetrené.

ďakujem

havka

Unava a bolesti brucha mozu mat nieco spolocne s potravinovou intoleranciou, pripadne s histaminovou intoleranciou. Unava moze mat nieco spolocne s cukrovkou.

fezo78

Budem stručný.Napíš mi na email jogo78@centrum.sk A tvoje bolesti budeme riešiť pri osobnom pohovore.Treba však prísť do Trnavy.