Ahojte strasne som do jedneho chalana z našej triedy... Neviem ci aj on do mňa minule
Na hodine si vytrhaval vlasy a dával mi ich na tričko potom ked mame ist do radu alebo niekde sa postavit snaží sa postavit ku mne ked ideme do dvojic ide pred alebo za nás... Jediné co ma trápí je ze mam 170 cm chalani z našej triedy su nízký aj on je odo mňa nižší bojim sa ze ma pre moju výšku nechce... Minule smw sa na seba z dialky pozerali do očí no neskôr ked smw boli v rade povedal mi že mam ist za nho ze co sa predbehujem nwviem som z neho zmetena pomozte mi ako na nho zaposobit
Laska
venuj sa radšej škole..
Podľa toho čo píšeš si ešte na základnej škole a máš tak možno 13-15 rokov. Viem, že láska je láska, tiež som mal prvú frajerku v 5 ročníku na základnej a potom prišli ďalšie v deviatke ale nepamätám, že by som riešil takéto somariny :D Jednoducho sme začali spolu chodiť a boli sme spolu. Ak sa tu páči, máš ho rada taký aký je povedz mu to a nemusíš okolo toho nič riešiť. Alebo mu daj aspoň náznak, že po ňom ideš a uvidíš či sa chytí.
P.S. Mesačný princ - Ty si tu stále počas celého dňa ? xD
...možno praktizuje woodoo alebo je je to bosorák a robí čary
...čo ty vieš...?
Máme 14...on si ich ZO srandy strihal ne ze ich trhal
Koľko máte rokov...