Autoimunitne chorenie stitnej zlazy

Afrodita

Dobrý deň vedeli by ste mi poradiť dobreho
odbornika
na autoimunitne ochorenie štítnej žľazy-Autoimunitna terytoitída
Potrebujem sa poradiť.Dakujem.

Afrodita

Dobrý deň
Chcem sa opýtať či neviete nejakeho dobreho
lekára na autoimunitne ochorenie štítnej žľazy
konkertne Autoimunitná terytiotída.Potrbujem sa
poradiť.dakujem.

fezo78

V Trnave je odborník na autoimunitne ochorenie.Chodí robiť prednášky do Bratislavy aj Žiliny.Ale je ochotný sa porozprávať s Vami aj osobne.Treba len prísť do Trnavy na osobný pohovor.Jeho meno tú z určitých dôvodov nebudem spomínať.Napíšte mi na email jogo78@centrum.sk

Kycera

Deane,
to, že Ti máš zvýšené onkomarkery ešte neznamená, že máš rakovinu a naopak, rakovinu človek môže mať aj vtedy, kedy je ich hodnota v norme. Pohľadaj si o tom nejaké články na nete.

Daj sa vyšetriť v NEDÚ v Ľubochni. Toto som poradila aj jednému mladému mužovi, kt. chceli robiť punkciu štítnej žľazy s tým, že tam má nádor alebo cystu a v Ľubochni mu lekár povedal aj napísal do papierov, že tam žiadna cysta ani nádor nie je, punkcia sa zamieta, pretože nález je v norme.
Držím palce.

Kycera

Mimi,
všetka zelenina na "K" škodí - kel, kapusta, karfiol, kaleráb,... a aj iné veci, musíš si to naštudovať.
Mohla by si vyskúšať nejakú alternatívnu liečbu, vyber si niečo z bodov 1 - 4, či Ti to pomôže však zaručiť neviem : www.zdravie.sk, ale doprajem Ti to.

stitka

Nedaj si odstranit štintu žlazu je to katastrofa mam to za sebou neviem prečo sa to u nás robí vo svete už tuto metédu pokladajú za ktastrofu. Bez štitnej žlazy sa nedá žit a lieky ktoré budeš miesto nej dostávat ju nikdy nenahradia. Ja nežijem ale prežívam a čakám na smrt tá bude milosrdnejšia ako toto čo mam teraz.