Som sledovana u endokrinologa pre zacinajucu autoagresiu-mnohopocetne cysty,hormony su este v norme. Neda sa to zastavit ?urcite su potraviny ktore skodia,comu sa mam vyhybat ako tomu pomoct,nechcem uzivat lieky alebo predlzit cas kym zacnem.
Autoimunitne chorenie stitnej zlazy
NEDÚ Ľubochňa.
V Trnave je odborník na autoimunitne ochorenie.Chodí robiť prednášky do Bratislavy aj Žiliny.Ale je ochotný sa porozprávať s Vami aj osobne.Treba len prísť do Trnavy na osobný pohovor.Jeho meno tú z určitých dôvodov nebudem spomínať.Napíšte mi na email jogo78@centrum.sk
Kycera 91546
Ja som sa tam chcel objednať, teda objednal som sa ale termín mi dali až o 5 mesiacov.
www.zdravtu by mala zabrať akupunktúra-liečbu treba viesť cez"žalúdok"
Deane,
to, že Ti máš zvýšené onkomarkery ešte neznamená, že máš rakovinu a naopak, rakovinu človek môže mať aj vtedy, kedy je ich hodnota v norme. Pohľadaj si o tom nejaké články na nete.
Daj sa vyšetriť v NEDÚ v Ľubochni. Toto som poradila aj jednému mladému mužovi, kt. chceli robiť punkciu štítnej žľazy s tým, že tam má nádor alebo cystu a v Ľubochni mu lekár povedal aj napísal do papierov, že tam žiadna cysta ani nádor nie je, punkcia sa zamieta, pretože nález je v norme.
Držím palce.
stitka
No v krvi našli onkomarkery a doktor ma straší.
Mimi,
všetka zelenina na "K" škodí - kel, kapusta, karfiol, kaleráb,... a aj iné veci, musíš si to naštudovať.
Mohla by si vyskúšať nejakú alternatívnu liečbu, vyber si niečo z bodov 1 - 4, či Ti to pomôže však zaručiť neviem : www.zdravie.sk, ale doprajem Ti to.
Nedaj si odstranit štintu žlazu je to katastrofa mam to za sebou neviem prečo sa to u nás robí vo svete už tuto metédu pokladajú za ktastrofu. Bez štitnej žlazy sa nedá žit a lieky ktoré budeš miesto nej dostávat ju nikdy nenahradia. Ja nežijem ale prežívam a čakám na smrt tá bude milosrdnejšia ako toto čo mam teraz.