Ahoj. Potrebujem poradit, ci niekto nemate skusenost alebo aj teoreticku vedomost ohladom mojho problemu. Vzdy som si myslela, ze mam plet mastnu, niekedy v 13-tich som zacala mat akne a cez kozmeticku som sa dostala k pripravkom od la roche posay. Zo zaciatku mi ich krem effaclar duo + velmi pomahal, no asi minuly rok som zacala mat problem s prilisnym vysusanim mojej problematickej pleti. Zacala som skusat rozne ine hydratacne kremy, tie mi vsak upchavali pory. V lekarni mi nedavno poradili bioderma sebium hydra, no tento mi pory tiez upchaval. Teraz som sa nahodou znovu dostala k effaclaru a uz po tyzdni pouzivania je plet co sa tyka akne ovela lepsia, je vsak naozaj dost sucha, hned po naneseni ostava napnuta a stipu ma niektore suchsie miesta. Vsade teraz vidim pletove oleje a tak som patrala. Narazila som na olej jojobovy, ktory by mal byt vhodny na problematicku plet, neupchavat pory. Myslite, ze skombinovat ho s mojim kremom (naniest najprv olej, potom krem) je dobry napad? Pomoze to alebo tym len pokazim pozitivny ucinok kremu...?
Hydratacia aknoznej pleti
Ahoj, neviem ti poradit, ale pozri si stranku aestheholic . Com (pisem naschval oddelene aby mi neodstranili prispevok) na tej stranke najdes uplne bombasticke tipy na plet s akne..postuduj ju.