Hydratacia aknoznej pleti

Príspevok v téme: Hydratacia aknoznej pleti
tetepet

Ahoj. Potrebujem poradit, ci niekto nemate skusenost alebo aj teoreticku vedomost ohladom mojho problemu. Vzdy som si myslela, ze mam plet mastnu, niekedy v 13-tich som zacala mat akne a cez kozmeticku som sa dostala k pripravkom od la roche posay. Zo zaciatku mi ich krem effaclar duo + velmi pomahal, no asi minuly rok som zacala mat problem s prilisnym vysusanim mojej problematickej pleti. Zacala som skusat rozne ine hydratacne kremy, tie mi vsak upchavali pory. V lekarni mi nedavno poradili bioderma sebium hydra, no tento mi pory tiez upchaval. Teraz som sa nahodou znovu dostala k effaclaru a uz po tyzdni pouzivania je plet co sa tyka akne ovela lepsia, je vsak naozaj dost sucha, hned po naneseni ostava napnuta a stipu ma niektore suchsie miesta. Vsade teraz vidim pletove oleje a tak som patrala. Narazila som na olej jojobovy, ktory by mal byt vhodny na problematicku plet, neupchavat pory. Myslite, ze skombinovat ho s mojim kremom (naniest najprv olej, potom krem) je dobry napad? Pomoze to alebo tym len pokazim pozitivny ucinok kremu...?

Klaudi2212

Ahoj, neviem ti poradit, ale pozri si stranku aestheholic . Com (pisem naschval oddelene aby mi neodstranili prispevok) na tej stranke najdes uplne bombasticke tipy na plet s akne..postuduj ju.